2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاهلی؟

نه چه ربطی داشت

ولی لابد تو هستی که میگی مجبور میشی خیانت کنی

پس یه وقتایی بهترین کار سکوته و سکــــوت یعنی قهر. دیگه نمیکنمت من باور حتی رو گونت خون باشه جا اشک یا که بمیری کف اتاقم مهم نی واسم مهم نی واسم دروغات قشنگه کرد خوابم . خوابم فکر کردم تورو دارم

خودتو توجیح نکنمتوجه نیستید چرا

این متاهله؟

پس یه وقتایی بهترین کار سکوته و سکــــوت یعنی قهر. دیگه نمیکنمت من باور حتی رو گونت خون باشه جا اشک یا که بمیری کف اتاقم مهم نی واسم مهم نی واسم دروغات قشنگه کرد خوابم . خوابم فکر کردم تورو دارم

خودش خیانت میکنه عزیزم

اخ چقدر ناراحت شدم طفلک زنش گیر این افتاده

اره متاهلم

میتونی جدا شدی میدونی

چیزی به اسم دادگاه وجود داره زوج هایی که همو نمیخوان به هر دلیلی میرن اونجا طلاق میگیرن بعد میتونی هر کاری خواستی بکنی

غلط کردی فهمیدی؟ برو از بین خانوما جمع کن

Too you.

سایت مختلط هست.

در اتفاق تلخی که در تاپیکتون ازش یاد کردین من تقصیری نداشتم. به گذشته برگردین ببینید ایراد کارتون کجا بوده ....

تاکید میکنم در گناه خیری نیست

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

سوگل حالت خوبه؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز