2821
2789
عنوان

رفتم دیت خب

330 بازدید | 26 پست

دیروز رفتم دیت با پسره

از ایناس که سرد و جدیه ولی باهوش و تیز 🙂

سوار ماشین شدم این اصلا نپرسید کجا بریم اینا

خودش سر خود برد بام شهرمون یه خورده حرف زدیم . برگشتی برد کافه بازم سرخود

بعد جالبه بدون اینکه از من بپرسه چی دوست دارم ، سفارش داد دو تا نسکافه کیک 😐😑

حتی مِنو رو هم نگاه نکرد .

این یعنی چی ؟

واسه دوستم تعریف کردم گفت صفت مردانه و حمایتگر و ایناس چقدر. خوب بوده پسره

نظر شما ؟

سلام کردنی هم دست نداد بهم😕

22 سالشه من 20

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه صفت مردونه اتفاقا جنتلمن بازیا میشه که واسه هرچی نظرتو بخواد و خیلی احترام بذاره

نه که ببخشید اصلا تو رو ادم حساب نکنه هرکاری که دلش میخوادو خود خواهانه انجام بده

شاید اصن تو اضطراب اجتماعی داشته باشی تو کافه راحت نباشی استرس بگیری یا معدت به کافیین حساس باشه ....

قسمت اولشو کار ندارم هر کس یه شخصیتی داره

میگی باهام دست نداد؟؟ دستم داده بود میگیفتی وای تو دیت اول میخواستت باهام دست بده چقدد کارش بد بوده

اتفاقا مشخصه پسره خوب با شخصیتیه میدونه چیکار کنه چیکار نکنه بزار تو اشنا شی یکم بعدا....

چطور اعتمادکردی نشستی توی ماشینش که اون هرجابخواد بره. اگه به جای بام میبرد جایی دبگه چی

توروخدا زود اعتمادنکنید مواظب خودتون باشید.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

چیکارش کنم به نظرت

حمایتگر !!!!والله ایشون بویی از احترام و نظر خواهی از طرفش نبرده .بیشتر چیزایی که تو گفتی دیکتاتوریه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

چیکارش کنم به نظرت

نمیدونم والا

من بودم همونجا میگفتم نظر منم مهمه و ما دو نفری اومدیم بیرون تنها نیومدی که هرجا دلت میخواد میری و هرچی دلت میخواد واسه منم سفارش میدی حالا یکم رسمی تر

بازم من بودم الان بهش پیام میدادم معنی کارای دیروزتو نمیفهمم که چرا از من حتی راجب سفارشم نظر نپرسیدی

2823
2791
2779
2792