2777
2789

بعداز سالها ترس وعدم اعتماد به نفس بعداز  گذشت ۹سال از فارغ تحصیلیم   در رشته زبان انگلیسی   تازه امسال  میخام برم   تدریس توی موسسه آزاد.......  ۳۶ سال سنمه   اما هنوز به آرزوهام نرسیدم......متاهل وبچه دار....واسم دعاکنین...

موفق باشی...فقط بااعتمادبنفس باش توموسسه هم حرف دلتونزن به کسی. ..سه ساله مدرس هستم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوجوان....نه تهران‌نیستم 

نگران نباش

چند وقت نوجوان کار کنی بعدش اعتمادبه نفست میره بالا و بزرگسال کار میکنی

دوستن باهات ساعتی حساب میکنن؟ساعتی چند بهت میدن؟

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
کاش زودتر شروع میکردم  ....افسوس...

من همیشه آرزوم بود دکترا بخونم. اما به علت سابقه بد خانوادگی و یه سری مشکلات تغریبا غیر ممکن بود. نمره هام پایین بودن. بعد که قبول شدم از همه سنم بالاتر بود الان ۳۵ سالمه و تو دانشگاه سه نفر از من هم بزرگترن. 😄 هیچ وقت دیر نیست. نمیدونی این مغز ادمیزاد چه ظرفیتی داره. بهت خیلی تبریک میگم.کلی خوشحال باش اول از همه هم با دستمزدت یه کادو برای خودت بخر که اینقدر همت داشتی که بعد اینهمه سال شروع کنی به تدریس. آفرین به تو

میشه کمی  کمکم کنی از تجربه هات....ممنونم

فقط هرجی گفتن نشون بده بلدی وبرات تازگی نداره....توکلاس جدی باش ولی دعواشون نکن...سردرددل باهمکارات بازنکن...مدیرهرچی گفت فقط بگوچشم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز