2821
2789

نمیدونم از ته قلب و فکر طرف که خبر نداریم بعضیها درست میشن بعضی ها نه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه نه هزاران بار نههه اصلا به حرف مردا اعتماد نکن . محاله و غیرممکنه عوض بشن یعنی هرمردی یه خصلتی داشت تا ابد همونه

🛑 واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم }🛑

وای نه نه هزاران بار نههه اصلا به حرف مردا اعتماد نکن . محاله و غیرممکنه عوض بشن یعنی هرمردی یه خ ...

😭😭😭😭😭

کاش یا بمیرم یا یه دل بشم جداشم،ی ادم استرسی شدم با هزار جور مشکل جسمی از دست فکروخیال

این ادم با همجنس خودش هم متاسفانه چت میکرد،چت های......

حالم ازش بهم میخوره

به نظرم بهتره که صبر کنید تا پشیمون نشید

متاسفانه بچه هیچوقت زندگی دونفری که نتونن یا نشه باهم زندگی کنن رو محکم نمیکنه من تو دوستان و... خیلی دیدم که بچه میارن مثلا روابطشون محکم تر بشه اما بدتر همه چیز خراب میشه و آخر کارشون به جدایی کشیده... دلم نمیخواد یاس و نا امیدی بهتون بدم اما پیشنهاد میکنم برای اینکار عجله نکنید

🦋The lord is my light and my salvation

نیار تجربه خودم میگم نیار البته هرفردی فرق داره شاید عاقل شده

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

به هرحال بنظرم ریسکه دیگ

اره گلمــ

من خاطر خوبی از بچه دار سدن و زایمان ندارم

چون وقای زایمان کردم شوهر سابق منو و بچه رها کرد و رفت

الهی دست ماش بشکنه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اره گلمــمن خاطر خوبی از بچه دار سدن و زایمان ندارمچون وقای زایمان کردم شوهر سابق منو و بچه رها کر ...

نه حالا اینجور اخلاقا نداره خیرسرش ادم مسئولین پذیریه اما خب سابقه خیانتای زیاد داره دیگ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز