2821
2789
عنوان

قد156

1667 بازدید | 10 پست

خانوما از دختزم عکس مچ دست گرفتیم صفحات رشدش کاملا بسته بود

156سانته و 14 سالشه

دیگه هیچ راهی برای بلند تر شدن قد نیست؟ کسی تجربه بلندتر شدن بعد از بسته شدن صفحات رشد رو داشته؟

ببرش متخصص قد آمپول بزنهتا میتونه پرش کنه و روزی ۲ لیوان شیر بهش بده

وقتی صفحه رشد بسته است اینا هیچ تاثیری نمیکنه هیچ دکتری هم با صفحات رشد بسته آمپول نمینویسه

مگه اینکه باشگاه بره حرکات کششی انجام بد و گوز کتف و گودی کمر اگه داره اصلاح بشه چند سانتی بلندتر دیده بشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طب سنتی بهترجواب میده بادکش کنارزانو ایناانجام میدن غذاهای باطبع گرم وتربایدبخوره وخیلی چیزاکه فقط طب سنتی میتونه تجویزکنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مگه تا 18 سالگی رشد ادامه نداره؟؟؟بهش ال آرژنین بده

میگن تا 18ولی اکثرا هر فردی 14-15سالگی هستن همون میمون

من دوران راهنمایی یه جهش رشد قدی داشتم بعدش دیگه ثابت ،کل دوران چهار ساله دبیرستان هیچ رشدی نکردم

اکثر دخترایی که دیدم همینطور بودن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

وقتی صفحه رشد بسته است اینا هیچ تاثیری نمیکنه هیچ دکتری هم با صفحات رشد بسته آمپول نمینویسه مگه اینک ...

اخه خودمم این مدلی بودم

و چندسانت رشد کردم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اخه خودمم این مدلی بودمو چندسانت رشد کردم

صفحه رشد اگه بسته باشه نمیشه رشد کرد

فقط با اصلاح ناهنجاری های قامتی میشه یکم بلندتر و کشیده تر شد

من خودم ۳۰ـ ۳۲ سالم بود یوگا رفتم اونقدر ورزش کششی کردیم گودی کمر اصلاح میشد قدم بلندتر میشد چند سانت

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز