دیاناوشادلین مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 33 عنوان قد156 1667 بازدید | 10 پست خانوما از دختزم عکس مچ دست گرفتیم صفحات رشدش کاملا بسته بود156سانته و 14 سالشهدیگه هیچ راهی برای بلند تر شدن قد نیست؟ کسی تجربه بلندتر شدن بعد از بسته شدن صفحات رشد رو داشته؟ دیروز | 16:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 43044 ببرش متخصص قد آمپول بزنهتا میتونه پرش کنه و روزی ۲ لیوان شیر بهش بده در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 34477 ببرش متخصص قد آمپول بزنهتا میتونه پرش کنه و روزی ۲ لیوان شیر بهش بده وقتی صفحه رشد بسته است اینا هیچ تاثیری نمیکنه هیچ دکتری هم با صفحات رشد بسته آمپول نمینویسه مگه اینکه باشگاه بره حرکات کششی انجام بد و گوز کتف و گودی کمر اگه داره اصلاح بشه چند سانتی بلندتر دیده بشه درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست
دلیناآ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 19615 دکتر غدد ببر من همسن دختر شما بودم قدم ۱۶۰ بود تا ۱۸ سالگی شدم ۱۶۴ الانم ۱۶۶ ام یعنی از ۱۴ تا ۲۲ سالگی ۶ سانت رشد داشتم و خدا معجزه میکند !🌱💛
fatima1365sh عضویت: 1404/10/08 تعداد پست: 10 حتما باید تا دیر نشده بره دکتر در غیر این صورت همینجوری میمونه ها حواستون باشه
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17872 طب سنتی بهترجواب میده بادکش کنارزانو ایناانجام میدن غذاهای باطبع گرم وتربایدبخوره وخیلی چیزاکه فقط طب سنتی میتونه تجویزکنه ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 34477 مگه تا 18 سالگی رشد ادامه نداره؟؟؟بهش ال آرژنین بده میگن تا 18ولی اکثرا هر فردی 14-15سالگی هستن همون میمونمن دوران راهنمایی یه جهش رشد قدی داشتم بعدش دیگه ثابت ،کل دوران چهار ساله دبیرستان هیچ رشدی نکردماکثر دخترایی که دیدم همینطور بودن درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 43044 وقتی صفحه رشد بسته است اینا هیچ تاثیری نمیکنه هیچ دکتری هم با صفحات رشد بسته آمپول نمینویسه مگه اینک ... اخه خودمم این مدلی بودمو چندسانت رشد کردم در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 34477 اخه خودمم این مدلی بودمو چندسانت رشد کردم صفحه رشد اگه بسته باشه نمیشه رشد کردفقط با اصلاح ناهنجاری های قامتی میشه یکم بلندتر و کشیده تر شدمن خودم ۳۰ـ ۳۲ سالم بود یوگا رفتم اونقدر ورزش کششی کردیم گودی کمر اصلاح میشد قدم بلندتر میشد چند سانت درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست