سلام بلاخره بعد از گذشت ۱۰ ماه اومدم براتون ازعمل بینیم بگم
راستش الان میگم واقعااااا ارززششو دارع من خیلی استرس داشتم از قبل بیهوشی و انتخاب دکتر و دوران نقاهت و همه چیز ولی ب این حرف ایمان اوردم ک میگن بکشمو خوشگلم کن ..نمیگم اسون بود . چون برای من روزای اول بخصوص ۱۰ روز اولش ک گچ داشت خیلی سخت بود درد داشتمو و همش میگفتم چرا اینکارو کردم اما با گذشت زمان و نتیجه ای ک بلافاصله همون روزای اولم مشخص بود قشنگ شده الان ب شدت راضی ام و اگه بازم بخوام جراحی کنم میرم پیش دکترم چون من مشکلات تنفسی پیدا نکردم خس خس و فین فین و تو دماغی نشد صدام ابریزش بینی ندارم
فرم بینیم از نیم رخ عالیه عالی عالی و تمام رخ هم طبیعی سوراخ بینیم قرینه و مناسب صورتمه بینیم نه خیلی سر بالا نه خیلی کوچیک و کشیده واقعا طبیعی شده ... افتادگی بینیم برطرف شده و هر کسی دیده هرکسی حتی پزشک های دیگه ک کم پیش میاد از کار همکارشون تعریف کنن تو نگاه اول گفتن خیلی تمیز و خوب شده بنظر من شمایی ک دوست داری بینیتو عمل کنی دغدغه اشو داری ... اینکارو بکن و نترس کل اون روزا رو اکه حتی برات سختم گذشت یادت میره ... اسم دکترمو تو تاپیک قبلی گفتم روزای اول جراحیم و نمیخوام تبلیغات کنم اگه مایل بودید بپرسید بگم و راستی حتما تو انتخاب پزشک دقت کنید همه چیز تشریفات و تبلیغات نیست کار خوب نمونه کار داره برید از نزدیک ببینید