2789
عنوان

آدم حسود

333 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یک فردی که همیشه یک جوری نگات کنه و خودشو برتر از تو بدونه و توی جمع اینو هی نشون بده از لحاظ اندام از لحاظ درس و زیبایی یا داشته ها با اینکه از شما پایین تر باشه و اینکه از چیزای ترسناک خوشش بیاد که بقیه خوششون نمیاد و قدرت خودشو نشون بده

و وسط حرف زندنتون حرفتون رو قطع کنه یا اینکه هی پز بده درسش خوبه ولی از شما کمتر باشه نمره هاش اینا و هر چی شما دوست دارین چون پول داره بره از شما جلوتر اجرا کنه

و تو این سال کلی دوست داشته باشین اون بره با همه رفیقای شما دوست بشه و صمیمی و بکنه دوست خودش و کارش فقط پز باشه ...

چیکار باید کرد با چنین فردی ؟

چطوری رفتار کنم و ایا این آدم واقعا آدم حسودیه ؟

@niniyarقبول کنید لطفا

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

نسبتش چیه با شما؟ اگه میتونی بندازش بیرون از زندگیت، کامل قطع ارتباط کن، قطعا خودشیفته و حسوده

فامیل نزدیکه و بدی کار اینه هم سنین

دوست دارم چند تا راهکار بهم بدین ادب شه و دیگه اینکارا رو نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فامیل نزدیکه و بدی کار اینه هم سنیندوست دارم چند تا راهکار بهم بدین ادب شه و دیگه اینکارا رو نکنه

نادیدش بگیر،کلا طوری رفتار کن که انگار وجود نداره.بی واکنشی مطلق نسبت به حرفها و کارها و رفتارهاش

یه بنده خدایی تو شرکت بود ازینا که بندازیش تو اب رو آب میمونه از حجم پلاستیک تو صورتش هی راه میرفت میگفت وای من خوشگلم وای هر جا برم به من میگن عزوسک یه بار دراومد گفت چشای من خیلی درشته چشای شما رو باید با ذره بین پیدا کنن

گفتم گاوم چشاش درشته برای همین چپو راست میره دهنش بازه ما ما میکنه از فرداش چشم گاوی صداش میکردم

یاد گرفت دیگه با من دهن به دهن نشه😁

اینجوری تیکه بنداز عزیززززم

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

فامیل نزدیکه و بدی کار اینه هم سنیندوست دارم چند تا راهکار بهم بدین ادب شه و دیگه اینکارا رو نکنه

لازم نیست کاری کنی.

فقط زیپ دهنتو بکش و چیزی بهش نگو، لازم نیست کسی از برنامه هات خبر داشته باشه و اینکه اون اینکارو کنه چه آسیبی بهت میرسه؟ انجام داد که داد.اگه میخوای خطش بزنی از زندگیت و کمتر رفت و آمد کنی باهاش سرد برخورد کن.

درگیر نشو چون اون بهت میگه حسود و کلا اعصاب خوردی داره

یه بنده خدایی تو شرکت بود ازینا که بندازیش تو اب رو آب میمونه از حجم پلاستیک تو صورتش هی راه میرفت م ...

😂😂😂آخه خیلی به هم نزدیکیم اون هر چی دلش میخواد به من غالب میکنه ولی من پیش اون میرم لال میشم نمیدونم چرا و اصلا چی بگم

لازم نیست کاری کنی.فقط زیپ دهنتو بکش و چیزی بهش نگو، لازم نیست کسی از برنامه هات خبر داشته باشه و ای ...

اره دیگه نمیخوام اصلا ببینمش

دیگه چه راهکاری پیشنهاد میدین مثلا موقع امتحانا چطوری برخورد کنم باهاش تو یک حوزه ایم دوست ندارم ببینمش ...

یه بنده خدایی تو شرکت بود ازینا که بندازیش تو اب رو آب میمونه از حجم پلاستیک تو صورتش هی راه میرفت م ...

وااا 😀

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
وااا 😀

خودشو خیلییییی بالاتر ما میدونست چون میرفت فیلر هر سی سی ۱ تومن پیش ارایشگر تزریق میکرد دیگه خدارووووو بنده نبود فقط میخاست بگه من فرشتم شما شبیه یزیدید اینقد زشتین ( واقعا خوشگل نبود قیافه بادکنکی اگزجره داشت) من هی هیچی نمیگفتم یه بارم نوکشو چیدم دیگه

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

خودشو خیلییییی بالاتر ما میدونست چون میرفت فیلر هر سی سی ۱ تومن پیش ارایشگر تزریق میکرد دیگه خدارووو ...

همینه دیگه الان همین فرد هر چیزی میخره همش پزشو پیش من میده حتی بخش هایی از بدنشو که نام نمیبرم پیش من میاد پزشو میده و مقایسه همش ...

واقعا هیولاست

مثلا میگه بدن من اصلا مو نداره ....!!

یا حقایق زیبای بدن منو الکی ایراد میگیره با اینکه بقیه افراد زیبایی من خیلی چشمشونو میگیره ....

چقد سمه

هیولاست کاشکی مثل یو فیلم کل رفتاراش رو بهت نشون میدادم

پیش ما همیشه خودش و مامانش میگن ما حسود خیلی داریم مثلا به من و مامانم اشاره میکنه

و رفتن دعا گرفتن که کسی چشمشون نزنه و حسادت نکنه ...

خودشو خیلییییی بالاتر ما میدونست چون میرفت فیلر هر سی سی ۱ تومن پیش ارایشگر تزریق میکرد دیگه خدارووو ...

گناه داره 😀

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀