2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عسل وآب ولرم قاطی کن بخور خیلی مفیده

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

من ۱۴ سال تقریبا درگیر مشکل معده بودم .

خوب شدن معده زمان بره

من در طول این ۱۴ سال ، ۴ بار تا حالا به فاصله های زمانی مختلف آندوسکوپی دادم و زخماثنی عشری داشتم که علتش عفونت هلیکوباکتر بود و به تشخیص دکتر ، رفلاکس

امپراتوری، پنتوپرازول ، کلدینیومسی ، و شربت ام جی اس و فاموتیدین رو در مدت هایی که مشکلم عود میکرد به تجویز پزشک دوره ای استفاده میکردم

البته من تنها علامتی که اذیتممیکرد سوزش شدید سر دل و گاهی حس کردن اسید تا گلو بود

تازه دو سال و نیمهست که دارویی استفاده نمیکنم و خداروشکر علایمم برنگشته

اما تا آخر عمر باید مراعات کرد .

نوشیدنی های گازدار ،ترشیجات و غذاهای چرب و سنگین باعث عود مشکل میشه

و همیشه باید از نظر بهداشتی همباید مراعات کرد که معده دچار عفونت هلیکوباکتر پیلوری نشه

من خاطرم هست دکترمبه من چند سال پیش گفت که حتی اگر رستورانهم رفتمقاشق و چنگال مخصوص خودم رو ببرم

سبزی و کاهوی بیرون استفاده نکنم مگر اینکه خیلی خوب ضدعفونی شده باشه

سلام منم چندسالی درگیرش بودم دکترم رفتم امپرازول و پنتو پرازولم خوردم ولی دریغ از تاثیر همیشه ام حس میکردم یه چیزی تو گلومی حس خفگی داشتم، دیگه چندوقت پیش رفتم پیش دکتر طب سنتی بهم قرص هاضوم داد دوتا قبل از غذا دوتام بعداز غذا ینی اب رو اتیش بود برام الان از وقتی مصرف میکنم نه دهنم ترش میشه نه حس خفگی توی گوگلم بزن قرص هاضوم برات میاره ترکیباتشم گیاهیه ضررم نداره، برای طبع سرد و بلغم، حالت تهوع، افزایش اشتها، برای جذب شدن بهتره غذا، رفلاکس و درد معده و...... عالیه النم تبلیغ نکردم فقط تجربمو گفتم چون میدونم چقدر سخت و عذاب اوره

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز