2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اسم زیرووات تاحالا نشنیدم ولی میگن پاکشوما توایرانی ها خوبه ودوستم هم داشته راضی بود ومیگفت موتورش ِآلمانی هست واینکه برو چند تا مغازه بپرس و از تعمیرکارها هم بپرسی میدونن کدوم بهتره

خیلی تخصصی بود اطلاع ندارم ماشین منو مامانم دوو راضیم

من میخوام برا جهیزیم یخچال و ظرفشویی و لباسشویی دوو بردارم، برند ایرانیه درسته؟خوب بوده شما که لباسشوییشو داشتی؟

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

من میخوام برا جهیزیم یخچال و ظرفشویی و لباسشویی دوو بردارم، برند ایرانیه درسته؟خوب بوده شما که لباسش ...

خاله من ۱۵ ساله داره دوو سالم سالم هست ب جز ظرفشوییش اون زمان مد نبوده نخریده ... ما ۲۵ ساله مامانم پاکشوما داره لباسشویی عالی هست .. ولی تحقیق کن چون قدیم و جدید جنسا فرق دارن

من میخوام برا جهیزیم یخچال و ظرفشویی و لباسشویی دوو بردارم، برند ایرانیه درسته؟خوب بوده شما که لباسش ...

اره ایرانیه فکر میکنم از بقیه برندای ایرانی بهتر باشه

من ساید ۳۳فوتشم دارم از اونم راضیم و لباسشوییم ۸کیلوییه دوو جاروبرقی دسته اتوماتشم دارم اونم خیلی پر قدرته دوساله دارم استفاده میکنم

ظرفشوییم لمسی بکو هست

اگه هنوز پیدا میشه ظرفشوییتو بجای دوو بکو بردار حتما

2824
2823
2791
2779
2792