2821
2789
عنوان

دستم سوخت

64 بازدید | 8 پست

دیروز غروب داشتم با چسب حرارتی کار میکردم چسب ریخت رو دستم اومدم همونطور داغ با اون یکی دستم اومدم چسبو بکنم پوست دستمم کنده شد دیگه وایسادم تا خشک شد کندم چسبو پوسته اون جا هایی که چسب ریخته بود با چسب کنده شد شوهرمو فرستادم پماد گرفت زدم الانم خود زخم قرمززززز شده میترسم جاش بمونه 😢

کسی همچین تجربه ای داره؟ جاش مونده؟

تتلو میگه: در عالم هستی ، من وجود ندارد !! ما تنها ما می‌شناسیم...     خلاااص👑      

پماد آلفا بزن

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

پماد آلفا بزن

همسرم گفته بود اینجوری شده داروخونه سیلورزان داده نمیدونم دیگه آلفا هم بزنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما به همسایه داشتیم اسمش عذرا خانوم بود ... دستش مثل دست شما سوخت ... افتاد مرد ..😂

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

ما به همسایه داشتیم اسمش عذرا خانوم بود ... دستش مثل دست شما سوخت ... افتاد مرد ..😂

زهرمار عذرا خانومم شدیم😂😂

همسرم گفته بود اینجوری شده داروخونه سیلورزان داده نمیدونم دیگه آلفا هم بزنم؟

اره بزن

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

اگر قرمز یا نبوده ضدعفونی کن بعد پماد مخصوص بزن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

2824
2823
2791
2779
2792