2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم خیلی خیلی

276 بازدید | 14 پست

من بعد دنیا اومدن دخترم به طرز فجیعی افسردگی زایمان گرفتم روز و شب گریه تا 1سال مشکلات فامیلی یه طرف گریه های دخترم یه طرف کمک هیچی هیچی نداشتم تا 1 سال داغون بودم به خدا دست خودم نبود الان بهش فکر میکنم خیلی ناراحتم که چرا با بچه م اون کارا میکرذم شماتتم کنید حق دارید هرچی بگین سزاوارشم شاید اینجا بگم سبک بشم سرش داد میزدم گاهی میردمش خیلی مادر بدی بودم.. الان فکر میکنم خیلی اعصابم خورد میشه اصلا از فکرش نمیتونم بیرون بیام خیلی مادر بدی بودم خیلی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم. همینکه عذاب وجدان داری معلومه که مادر خوبی بودی و هستی.

خیلی از مادرا هستن که همچنان روی رفتارهای اشتباهشون پافشاری می کنن اصلا به فکر آسیب هایی که به بچه میزنن نیستن.

ناراحت نباس و سعی کن از این به بعد ارتباط بهتر و موثر تری با بچه ات داشته باشی

عزیزم بیخوابی و کم خوابی و شرایط جدید زندگی اینطوریه منم عصبی میشدم ولی کم کم درست میشه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان فکر میکنم میبینم چقدر وحشی بودم اصلا نمیتونم تصور کنم الان یه مادر بچه 7 8 ماهشو بزنه چقدر من بد بودم خدایا کاش بچه م منو ببخشه ای خدا واقعا همش چهره معصومش میاد توسرم اعصابم خراب میشه.

از الان شاد باش وبخند، وسعی کن.مادر پر انرژی وصبوری براش باشی، به گذشته فكر نکن میدونم سخته ولی تو میتونی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

از الان شاد باش وبخند، وسعی کن.مادر پر انرژی وصبوری براش باشی، به گذشته فكر نکن میدونم سخته ولی تو م ...

اره الان خیلی دارم سعی میکنم جبران کنم حتی اطرافیان میگن این بچه چقدر لوسه اخه تا بغض کنه سریع بغلش میکنم نازش میکنم نمیذارم به گریه برسه بچه فامیل بزنتش خیلی عصبی میشم حتی میگن اووو انگار بچه ت طلایه ولی میخوام خدا منو ببخشه چکار کنم به نظرتون باید دیه بدم جکار کنم؟

ببين خوب افسردگي بعد زايمان داشتي از الان به بعد شاد باش

اون موقع هیچکی باهام نبود کسی مراقبم نبود ببینه چمه نمیدونستم افسردگی بعد زایمانه الان توی اینترنت و صحبت دوستان فهمیدم افسردگی بعد زایمان وجود داره