2789
عنوان

تروخدا بیاین

99 بازدید | 11 پست

ما داریم خونه میسازیم

دستمون تنگه اومدیم خونه مامان بزرگم میمونیم

بعد به مامان بزرگم وام بازنشستگی میدن

ماهم گفتیم بگیریم حداقل یه خورده دستمون باز تر بشه

واسه همین خواهر مامان بزرگم بیاید بیاد تو سایت وراثت و تعهد بده که به ما وامه بدن

آنقدر نفهمه که نمیبینه اوضاع ما اومده میگه نه من وامه مبخوام برا بچم موتور بخرم (بچش ۴۹ سالشع) بهش گفتیم خب شما سال دیگه بگیر امسال ما بگیریم گفت پس بگیریم و نصف کنیم 😐

چکار کنیم اخه ما واقعاً پوله رو لازم داریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست عزیز با احترام نظرم میگم. شما هم رفتین خونه بنده خدا موندین هم بهش میگین نفهم که چرا پول خودش رو نمیده بهتون!!! هم اینکه پولش هم میخواین بگیرین ازش!!! وظیفه بنده خدا نیست بهتون پول بده همینکه اجازه داده بیاین خونش بمونین کمک کرده بهتون. پول خودشه شاید دلش بخواد بریزه تو زباله دونی حق داره چون مال خودشه!!!!! تازه بازم فکرتون بوده گفته نصف کنیم!!! شرایطتون نمیدونم ولی از پدرمادر یا برادر خواهر پول قرض بگیرید

دیگه اونم وارثه حقی داره تو ارث.

ارث نیست

وامه

چون حقوق بین مادر بزرگ و اون تقسیم میشه

اون باید بیاد تو سایت و اعلام کنه که مامان بزرگم وام بگیره اشکال نداره

دوست عزیز با احترام نظرم میگم. شما هم رفتین خونه بنده خدا موندین هم بهش میگین نفهم که چرا پول خودش ر ...

عزیزم اشتباه متوجه شدین

ما خونه مامان بزرگم هستیم

بعد مامان بزرگم گفته اگه نیاز دارین بیاین وام بازنشستگی منو بگیرین واسه خونه تون

حالاواسه وامه چون خواهر مامان بزرگم هم حقوق میگیره اون بیاید بیاد اعلام رضایت کنه که راضیه ما وام بگیریم

وگرنه قسط هاشو که خودمون میخوایم بدیم

حرف کن اینه که شرایط ما رو نمیبینه چون من بهش گفتیم شما سال اینده بگیر امسال رو بذار ما بگیریم

چون تا قبل اینکه ما اسم وام بیاریم خودش اصلا نمیدونست وام میدن

عزیزم اشتباه متوجه شدینما خونه مامان بزرگم هستیمبعد مامان بزرگم گفته اگه نیاز دارین بیاین وام بازنشس ...

اها عزیزم عذرخواهی میکنم بد متوجه شدم. پس ببین به نظرم تنهایی با مادربزرگت صحبت کن بهش بگو با خواهرش صحبت کنه شاید تونست خواهرشو راضی کنه. بعدم به خواهره بگین شما تو این سن امکان پرداخت قسط دارین؟ اگر راضی نشد دیگه اجبارا یه مقدار بهش بدین. ببین وام های اپلیکیشن ویپاد هم بد نیستا بدون ضامن. بعضی هاش سکه میخواد بعضی هاش سپرده.سرچ کن دربارش