2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا کافیه نی نی یار سایت رو ببنده انواع شعر و پند و اندرز و دل نوشته و جوک ب ذهن مون میاد

فقط امضات 😅😅😅😅😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
حالا کافیه نی نی یار سایت رو ببنده انواع شعر و پند و اندرز و دل نوشته و جوک ب ذهن مون میاد

😂😂وای امضات

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

هی میگه باقالی😂

😅👍

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اصلا نمیدونم چرا این کار کردم اسمش بذارین کینه شتری یا هر چی اما از دستش خیلی عصبانی بودم ۷سال به خاطر اون مسخره ام کردن چون دوست پسرش فامیلمون بود و گفته بود یه دختر شلخته و کثیف و بی حیاس علتشم این بود که تو مدرسه بهش گفتم دیوونه اون دختر یه مرفه بود سر همین بهش بر خورد و وقتی به معاون گفت اهمیت نداد سر همین اینطور عقده گشایی کرد دیروز هم من نگفتم راستش مامانم به جاریش گفت منم گفتم اره فلانی رو میگه قصد انتقام نداشتم و اصلا نمی خواستم بگم و جاری اون و مامانم غیبت می کردن ولی اسمش (کلا یه جاری داشت )من گفتم احساس بدی دارم نکنه سر من زندگیش خراب شه

قبل ازدواج با اون دوست پسر داشت امیدوارم به شوهرش گفته باشه و از طریق ما متوجه نشه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست