2777
2789
عنوان

انتقال جنین

198 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز من ۱۰ الی ۱۴ روز دیگه انتقال جنین فریز شده دارم، از دوستان عزیز تمنا میکنم هر تجربه ای دارن، برام بنویسن، از خداوند براتون خیر و خوشی و سلامتی دارم

من تجربه کردم تجربه سختی بود

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن به بنده خدا

من که اطلاعی ندارم ولی انگار تاپیک ایشون دیده نمیشه برا همین پست میذارم

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

به سلامتی عزیزم من امروز ششم انتقالم هست،تجربه اول انتقالمه،ایشالا اگه مثبت بشه بهت میگم در مورد کارایی که انجام دادم، فقط از الان با روغن سیاه دانه شکمت رو ماساژ بده شبا اگه اضافه وزن داری ورزش کن بیار پایین

مشکلتون چیه شما؟

من ۳ روز کامل رو تخت بودم.فقط برای سرویس و غذا از تخت بیرون میومدم.تا ۵ روز حمام نرفتم.بعدش یواش یواش قدم زدم تو خونه.فقط استراحت میکردم و فذاهای مقوی میخوردم.حال روحیم رو هم خوب نگه میداشتم.دو تا انتقال داده بودم،هر دو گرفت.دوقلو زایمان کردم.

ان شاءالله به نتیجه برسی جنین هات پنج روزه هست یا سه روزه؟

۴ روزه انتقال داد

ده روز دیگه باید برم آزمایش

برام دعا کنید، دیگه شانسی ندارم، جنین هم ندارم دیگه