2777
2789

ی دونه ن ولی دیگ نخور منم ۲۵ سالمه تنبلی دارم شما صرفا بخاطر تنبلی iui انجام دادین؟

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مراقب باش ..دیگه نخور ..انشاءالله به زودی خبرای خوبی بهمون میدی ..توکلت به خدا باشه🌷🌷

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

چه ریسکی میکنید. فک نکنم مشکلی پیش بیاد ولی این دسته از دارو ها برا جنین ممنوعه. من از وقتی باردار شدم هیچ دارویی سرخود نمیخورم. تحمل میکنم. کاش مشکل دندونتو اول حل میکردی بعد اقدام به بارداری میکردی. اگ مثبت بشی میخوای چیکار کنی. دندون درد تو نه ماه پدرتو درمیاره

سلام

داروهای ضدالتهاب مثل ژلوفن (بروفن) او مفنامیک اسید و ... نباید استفاده می گردید چون ممکنه بر لانه گزینی تاًثیر بذاره، حالا که استفاده کردید دیگه بعش فکر نکنید و آب کافی بنوشید.

ضمنا حتما هنه دندون هاتون رو قبل از اقدام به بارداری چک و درمان کنید، بعدا براتون مشکل ساز میشه

یعنی ممکنه نزاره لانه گزینی اتفاق بی افته

بله، ولی حالا که یه دونه مصرف کردید اصلا بهش فکر نکنید، چیزی بخواد اتفاق بیفته عوامل زیادی دخیلن، ولی حتما در مورد دندوناتون با دندونپزشک مشورت کنید.

یعنی برا کسی اتفاق افتاده

عزیزم خدای نکرده نگیره کسی که نمیفهمه دقیقا بخاطر چی بوده، کلا داروهای ضدالتهاب برای لانه گزینی خوب نیست، حالا شما انقدر فکر و خیال نکن به خودت تلقین مثبت کن بگو همه چی به بهترین وجه برای من پیش میره