2777
2789
عنوان

کنکور

142 بازدید | 6 پست

من تا وقتی مدرسه میرفتم درسم خیلی خوب بود. رتبمم سال اول بدک نشد گفتم میمونم پشت زیر هزار شم همینکه موندم پشت دیگهههه درس نخوندم سال دوم رتبم خیلی بد شد امسالم سال سوممه امسالم دستو پا شکسته و کمو بیش خوندم

درسا رو فراموش کردم پایه م صفره از طرفی اگ رشته ای ک میخام نرم تا ابد حسرت ب دل میمونم از ی طرف دیگ استرس زمان و تایم رو دارم از ی طرف دیگه نگران عقب موندنمم حرفای بقیه مسخره کردنشون خودم سنم همینطوری داره میره بالا واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نهاییاتو خوب بده همزمان دوازدهم برای کنکور تست بزنو ازمون بده ۴۰ درصد کنکورتو میبندی اگر بعد نهایی تایم بیشتری داشتی مثلا ۱ ماه میتونی درسایی که بلدی از دهم و یازدهم و مسلط هستی تست بیشتر بزنی و ببندی کامل اگر نه همون دوازدهمو کامل کامل مسلط شو با همونا برو کنکور بده ولی حتما حتما معدل بالای ۱۸.۵ یا حتی ۱۹ بیار

دیگه به هیچی فکر نکن

🌸🌸🌸

سلام خوبی🥲

عزیزم شرایطت عین منه

منم امسال قبول نشم اذیت میشم

خانوادمم بیشتر از این نمیزارن پشت بمونم

هر سال که گذشت گفتم میخونم ولی نخوندنم رتبمم هر سال بدتر شد

الان که تعویق دادنگفتم شانسمو امتحان کنم

نهایی دوازدهم خیلییییییییی مهمه🥲

منم پایم ضعیفه میخوام کلیپ ببینم

حذفیاتم واسه ی کنکور داشته باش