2821
2789
عنوان

کنکور

94 بازدید | 3 پست

من تا وقتی مدرسه میرفتم درسم خیلی خوب بود. رتبمم سال اول بدک نشد گفتم میمونم پشت زیر هزار شم همینکه موندم پشت دیگهههه درس نخوندم سال دوم رتبم خیلی بد شد امسالم سال سوممه امسالم دستو پا شکسته و کمو بیش خوندم

درسا رو فراموش کردم پایه م صفره از طرفی اگ رشته ای ک میخام نرم تا ابد حسرت ب دل میمونم از ی طرف دیگ استرس زمان و تایم رو دارم از ی طرف دیگه نگران عقب موندنمم حرفای بقیه مسخره کردنشون خودم سنم همینطوری داره میره بالا واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهاییاتو خوب بده همزمان دوازدهم برای کنکور تست بزنو ازمون بده ۴۰ درصد کنکورتو میبندی اگر بعد نهایی تایم بیشتری داشتی مثلا ۱ ماه میتونی درسایی که بلدی از دهم و یازدهم و مسلط هستی تست بیشتر بزنی و ببندی کامل اگر نه همون دوازدهمو کامل کامل مسلط شو با همونا برو کنکور بده ولی حتما حتما معدل بالای ۱۸.۵ یا حتی ۱۹ بیار

دیگه به هیچی فکر نکن

🌸🌸🌸

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز