2789
عنوان

حس تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزدم بیشتر وقتا خونمونه ولی مامان اون منو اصلا دعوا نمیکنه

خوب جدی بگو به خودش

بگو راستی دارم به خودت خصوصی میگم

میخوام بیام خونتون ولی میترسم مزاحم باشم

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

خیلی حس بدیه 😔

آره ولی فقط خودت میتونی از این حال دربیای ، کتاب بخون، فیلم ببین برو هر کلاس یا حرفه ای که دوست داری ، سعی کن چندتا دوست سالم و خوب و مورد اعتماد پیدا کنی تا این احساسات کمتر بشه ، ایشالا که بهتر بشی

خوب جدی بگو به خودش بگو راستی دارم به خودت خصوصی میگم میخوام بیام خونتون ولی میترسم مزاحم باشم

چند باری گفتم اونم رفته با مامانش دعوا چرا زن منو دعوت نمیکنی دیگه حس میکنم زیاد گفتنش خورد کردن خودمه دیگه نمیگم

منم شرایط مشابه دارم همسرم دائما سرکاره دوساله ازدواج کردیم یه بارم باهم سفر نرفتیم همیشه خونه تنهام توام خودتو اذیت نکن کتاب بخون فیلم ببین با دوستات حرف بزن برو باشگاه براخودت سرگرمی درس کن من خودم الان شروع کردم درس خوندن باز

تا ساعت ۷ شب بوتیک داره

کلی وقت دارید که، 7 شب تازه اول عاشقانه هاست که...

گاهی قرار بذارید، برو بوتیک، از اونجا برید، ناهار رو با هم برنامه کنید حتی تو همون بوتیک ناهار با هم باشید و...

اره اون بیشتر وقتا اینجاس ولی مامان اون منو دعوت نمیکنه

اگه شوهرت قدر شناسه و نمکنشناس نیست بعد بجای قدردانی برای تنهاییات یا گذشت کردنات طلبکارت نمیشه دست پیشوبگیره تحمل کن

شوهرمنم دوران عقد بخاطر کارش خیلی کم بود ولی بعد که مشکل کارش حل شد خیلی جبران کردو و قدرشناسی کرد ولی بعضیا مردا پرروان هر چی زن گذشت میکنه گستاختر میشن و طلبکارتر و نامردتر