2777
2789
عنوان

استرس کنکور

256 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۱۷ سالمه و برای کنکور خیلی استرس دارم گاهی وقتا شبا دیر خوابم میگیره و صبحا نمیتونم خوب درس بخونم ، میشه از تجربیات استرس کنکور بهم بگیم همش فک میکنم من غیر طبیعی ام و فقط من این مشکلات رو دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو روانشناس

اگر شدیده روانپزشک

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

منم بیخوابی دارم شبا بین ساعت ۲ تا ۴ خوابم میبره

صبح ها ۱۰ بیدار میشم و ولی تا ۱۱ شروع میکنم

به لطف جینگ اینجوری شدم..وگرنه قبل ۸ بیدار بودم

طبیعی استرس نداشته باش ولی سعی کن ادامه ی روز رو مفيد بگزرونی

بابا تو چقدر حیوونی، چقدر نادونی که هنوز نفهمیدی هرکسی یه سری مرز و حد و حدود و قانون و عقاید برای خودش داره و بهشون پایبنده و تو وظیفته بهش احترام بذاری !!! اگر دیدی اون طرز فکر داره به جامعه اسیب میزنه میتونی بهش اعتراض کنی.

ببخشیدد واقعاا نمیتونم تایپیک بزنمم میشه کسی کمکم کنه عصرر کلاس lcblدارم اولین جلسمهه میترسممم استرس دارم سخت باشه انگلیسیم صفره😭🥲

ما از خیلیا عقب موندیم چون؛ اونا منفعتو در نظر گرفتن ما معرفتو.

من بخاطر کنکور استرسی بودم وحشتناک

تهش یه جسم و روح داغون و آینده نامعلوم نصیبم شده

حتی زندگیمم مختل شده

بیخیال باش نه اینکه درس نخونی منظورم اینه زیاد برا خودت بزرگش نکن و بهش فکر نکن فقط هر روز درسی رو که باید بخون و کاری که لازمه

دیگه به شد و نشد وای فلانی جلوتر ازمن ایکس و ایگرگ و.. نباش امثال این افکار استرس زا داغونت میکنه

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎

منم بیخوابی دارم شبا بین ساعت ۲ تا ۴ خوابم میبرهصبح ها ۱۰ بیدار میشم و ولی تا ۱۱ شروع میکنمبه لطف جی ...

مگم عزیزم یه سوال کسی نخواهد نهایی بده نمرات دیپلم گذشته اش خوب باشه بعد فقط کنکور بده ممکنه یه رشته خوب قبول شه ؟ اصلا شدنیه ترمیم و نهایی ندی با نمرات گذشتت شرکت کردی کنکور رشته ای بیاری ؟

استرست از سر نشخوار فکریه؟

کلا وقتی موقع خواب به این فک میکنم که اگه خوابمنبره صبحم رو از دست میدم بیشتر باعث میشه بیدار بمونم انگار یه چرخه هی داره تکرار میشه