2821
2789
عنوان

نماز شب

172 بازدید | 10 پست

توصیح میدید چجوریه

دلم میخاست بخونم مریص شدم دلم گرفت 😩

@نی نی یار تایید کن

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

۸ رکعت نماز شب(چهار تا دو رکعتی مثل نماز صبح)

۲ رکعت نماز شفع

یک رکعت نماز وتر که بعد حمد توحید و ناس و فلق میخونی قنوت داره که قنونش هم میتونی ساده بخونی هم مستحباتی براش وجود داره مثل طلب مغفرت برای چهل تا مؤمن(اللَّهُم الغفر فلانی مثلا) هفتاد استغفار، ۳۰۰ تا العفو، دعا های مختلف و... هرچی دوست داری)

محبوب دلم! عزیز دلم! معشوق من! شر این غده سرطانی هرچه سریع تر از زمین خودت محو بفرما... پیروان این غده سرطانی اگر قابل هدایت نیستن شرشون و از زمین ریشه کن و پاک بفرما و آنها را با اربابان کودک کش و پدوفیل و فاسدشان محشور بفرما که یقینا هرکس به نفع هر جبهه ای کار کند با سران همان جبهه محشور خواهد شد.... بمیرم برای همه هموطن های مظلومم💔😭💔 بمیرم برای خون های ریخته شده کودکان پاک سرزمینم💔😭💔بمیرم برای آن روح بزرگ و پاک 💔همیشه به خدا میگفتیم عمر مارو بگیر روی عمر آقاجانمون عزیزترین زندگیمون بزار ولی او بود که خودش رو فدای این ملت کرد😭💔بمیرم برای هموطنام که آواره شدن💔بمیرم برای سربازان وطنم که جانشان را سپر مردم کردند💔یقینا خون پاک عزیزقلب این ملت آن روح بزرگ میجوشد خدا فرعونیان را در دریای غضبش غرق میکند. وعده الهیست... حق است...و بدانید خدا در وعده اش تخلف نمیکند...چنانچه در تمام تاریخ همین طور بوده و غیر این نبوده است و هیچ قدرتی و هیچ دستی بالاتر از دست الهی نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هشت ركعت به نيت نماز شب (يعني دوتا ركعت ميخوني مثل نماز صبح ولي به نيت نماز شب بعد دوباره ي دو ركعت ديگه و باز دو ركعت و باز دو ركعت تا بشن هشت تا )

بعد دو ركعت به نيت شفع حمد ميخوني و سوره ناس و ركعت بعدي حمد و فلق بعد تشهد و سلام

ركعت اخر به نيت وتر كه يك ركعته كه حمد و سه بار توحيد و ي بار ناس و ي بار فلق و بعد از ربنا اتنا استغفار ميگي ٧٠ بار

مزاج نازكم حرف پريشان بر نمي تابد..🤍

۱۱ رکعته

[چهار نماز دو رکعتی عادی بخون به نیت نماز شب]

[یک نماز دو رکعتی به نیست نماز شفع : رکعت اول حمد و ناس رکعت دوم حمد و فلق]

یک نماز یک رکعتی به نیت نماز وتر :حمد و ۳ توحید و یک ناس و یک فلق بعدش قنوت داره ۴۰ مومنو دعا کنی ۷۰ مرتبه استغفار و یسری اذکار کوتاه که سرچ کن.

ولی فردا صبحش حالت خیلی خوبه پا میشی از خواب ارامش داری تا اخر روز

دوستانی که به حوزه و شغل حسابداری علاقه دارند ، کارآموز صفر یا کاربلد ، جهت مشاوره یا راهنمایی از هر رشته حتی غیر مرتبط ،مرحله به مرحله ، در خدمتتون هستم تا باهم جلو بریم و به اهداف تون نزدیکتر بشید . [نگران از بابت هزینه ی زیاد نباشید] . در صورت تمایل پیام بزارید و رشته و سابقه کاریتون رو اعلام کنید

11رکعته

8رکعت نماز شب

نیت میکنم دو رکعت نماز شب قربتن الی الله( حمد و توحید)

هر دو رکعت وتشهد و سلام

چهار بار میخونیش که میشه 8رکعت

بعد دو رکعت شفع

دو رکعت نماز شفع میخونم قربتن الی الله

رکعت اول (حمد و سوره فلق) رکعت دوم(حمد و سوره ناس)

تموم کردی تشهو و سلام گفتی بعد میری سراغ نماز وتر

نیت میکنم ی رکعت نماز وتر قربتن الی الله

(حمدو سه بار توحید. و یکبار ناس و فلق)

خوندی تموم که شد قنوت میگی برای 40نفر مومن استغار میگی

(اللهم اغفر الوالدی، اللهم اغفر الزوجـي و.......)

بعد( 7بار میگی هذا مقام العائذ بیک من النار)

بعد (۷٠مرتبه میگی استغفُرالله ربي و اتوب الیه)

بعد (300بار میگی العفـو و.......)

رکوع و سجده

تشهد و سلام 🙏🏻

نماز شب مجموعاً ۱۱ رکعته و اینجوری خونده میشه 🌙

۱) چهار نماز دو رکعتی (جمعاً ۸ رکعت)

مثل نماز صبح خونده میشن؛ یعنی:

نیت نماز شب

حمد یک سوره

رکوع و سجود

رکعت دوم تشهد و سلام

این کار را ۴ بار انجام میدی.

۲) نماز شَفع (۲ رکعت)

دو رکعت مثل نماز صبح.

مستحبّه در رکعت اول بعد حمد، سوره ناس

و در رکعت دوم بعد حمد، سوره فلق بخونی.

۳) نماز وَتر (۱ رکعت)

یک رکعت تنهاست و مهمترین بخش نماز شبه ✨

بعد از حمد معمولاً این سورهها مستحباند:

توحید ۳ بار

فلق ۱ بار

ناس ۱ بار

بعد قنوت میگیری 🤲

در قنوت میتونی دعا کنی، استغفار کنی یا ساده بگی:

«اَستَغفِرُاللهَ رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه» (۷۰ بار مستحب)

یا: «رَبِّ اغفِر لی»

آخرش رکوع و سجده و تشهد و سلام.

نماز شب یازده رکعته، که 8 رکعت اون(4 نماز دو رکعتی) به نیت نافله شب خوانده میشه مثل نماز صبح و بعد از اون 2 رکعت به نیت نماز شفع میخونن و در آخر هم یک رکعت به نام نماز وتر بجا میارن

🇮🇷🇵🇸ای امت غیور و انقلابی ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز