2777
2789

نه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هرچقدر میخوام بخونم نمیشه انرژی ندارم،دیشب اخبار گفت شاید اگه با این روال پیش بره غیر نهایی بشه

وای دقیقا منم

ببین اصلا یهو اینجوری شدما، تا قبل امتحانای دی هم روزی بالای شیش ساعت میخوندم انقد که انگیزه داشتم

اصلا دیگه کرک و پرم ریخته انگار هرکاریم میکنم نمیشه،، اصلا تمرکز نمیشه کرد والا برای ادم روان نمیذارن که

ببین درک میکنم منم خودم امسال نهایی دارم و تا بعد عید از دی به بعد هیچی هیچی نخونده بودم اینقدر سطح درسیم افت کرده بود.ولی از ۱۳ به بعد تصمیم گرفتم خودمو جمع کنم و شروع کردم کمکم به خوندن یه مشاورم گرفتم که هرروز چکم بکنه نتونم پشت گوش بندازم.حالا اومدم رو دور پیشنهادم به توهم همینه

وای دقیقا منمببین اصلا یهو اینجوری شدما، تا قبل امتحانای دی هم روزی بالای شیش ساعت میخوندم انقد که ا ...

دقیقا منم مثل شمام اصلا حوصله ندارم امروز صبح بیدار شدم روی برنامه ریزی پیش برم دو درس از یه کتاب بخونم به زور ۶ صفحه خوندمم

هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱