2789
عنوان

پارتنر

481 بازدید | 9 پست

بعد از دو دفعه که پیام دادم بهش یک بار گفتم سلام کنم؟ یک بار دیگه هم به فیلم فرستادم براش توش نوشته من در حال گشتن دنبال غرورم در حالی که لازم به اون آدم پیام دادم ولی محل بهم نزاشت هر دو پیام رو دید جواب نداد پریشی اومد شعرش رو فرستاده نوشت خواستم پاک کنم یادت افتادم گفتی برام بفرس منم

شعرش خیلی خیلی غمگین بود همش از یه اتفاق بد که افتاده و تو ذهنش هست هنوز می گفت ترسیدم بپرسم جواب نده

نوشتم براش خوشحالم به یادم بودی و مثل همیشه عالیه

دیروز صبح هم براش نوشتم لطفاً بیشتر مراقب خودت باش دید جواب نداد

نمیدونم واقعا

نمیدونم خوشش نمیاد من بهش پیام بدم و ازم متنفره

یا واقعا الان حالش خوب نیست

من باید چی کار کنم

همه ی این ها در حالی هست که من دوسش دارم

بعضی وقتا باید دلت بشکنه تا چشمت باز بشه..

عزیزم مردا مثل ما خانوما پیچیده نیستن هرجور رفتار میکنن تو دلشونم همونجوریه وقتی جواب پی اماتو نمیده ینی براش مهم نیستی..

باور کن تاحالا کلی از دوستام با پارتنرشون ازدواج کردن کلی دیگشونم راهشون جدا شده و خودم هم تجربه داشتم میدونم مردی ک زنی و دوست داشته باشه چه شکلی رفتار میکنه... مشگل واسه همه هست این موردو از زنایی که میخواستن خودشونو گول بزنن خیلی شنیدم (به خاطر مشگلاتش دوری میکنه..) نه عزیز من نه اگه ذره ای تو دلت شک افتاد ک. دوستت نداره ینی دوستت نداره این که دیگ مشخصهـ. ب رفتارهاشم. که گیجت میکنه نگاه نکن مرد عاشق معشوقشو گیج نمیکنه

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا باید دلت بشکنه تا چشمت باز بشه.. عزیزم مردا مثل ما خانوما پیچیده نیستن هرجور رفتار میکنن ت ...

موافقم با حرفات 👍🏻

گاهی ما خودمونو با تصورات خودمون گول میزنیم ،کافیه کمی از بیرون به رابطه نگاه کنیم

مشگلبنظرم شما اول ابتداییتو تموم کن بعد اظهار نظر کن

چقد افراد مریض و حسود مثل شما زیاد شدن.. اشتباه تایپیه ک مشخصم هست البته شما خودتم فهمیدی ولی خب... 😂🫰🏻

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

ولش کن بره من نمیدونم چرا همیشه دخترا دنبال اینن پسرا رو راضی نگه دارن چرا یبارم پسرا دخترا رو راضی ...

حق

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع