2821
2789
عنوان

کنکورررر

72 بازدید | 4 پست

اصلا تا الان درس نخوندم و از همه جا تا امیدم ، نمیدونم امیدی هم هست که داشته باشم

و اینکه آخرین اخبار درباره برگزاری امتحانات نهایی چیه ، اگه میدونید بگید

و اگه راهی هم برا درس خواندن میدونید بگید ، ممنون

نی نی یار تأیید کن دیگه ، واسه همه اره برا ما نه

خب تا الان درس نخوندی چیکار میکردی پس

احتمالا شهریور برگزار میشه کنکور

بسم الله

خجالتو بذار کنار دستای پدر مادرتو ببوس، آبی چیزی گفتن بیار قیافه تو کج و کوله نکن ... "آرامگاه ها پر است از کسانی که در حسرت یک ديدار دوباره ی پدر/ مادر اشک میریزند"...<<میناب>>از خون کودکان وطن، لاله دمیده ....🥀دلقک سیرک پخلوی دستات خونیه...خون کلی بچه رو دستاته "از ملینای سه ساله ی دی ماه تا بچه های میناب،تهران،تبریز،اصفهان..."|| حالا من موندم و یک عمر حسرت دیدار تو...قسمت نشد قسمت نبود...

واقع بین باش. نمیخوام ناامید کنم ولی اگه از الان بشه قبول شد پس حق اونی که سه سال درس خونده چی میشه؟

تنها راهش اینه نهایی رو خوب بخونی که بتونی تراز خوبی بگیری ازش

اونم برای پیراپزشکی ها

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب تا الان درس نخوندی چیکار میکردی پس احتمالا شهریور برگزار میشه کنکور بسم الله

عزیز یه سوال بپرسم . ثبت نام کنکور برگزار شد . بعد هر سال جدای از ثبت نام یه تاریخ دیگه ای میگفتن برای ثبت نام جاماندگان کنکور .

امسال این ثبت نام جاماندگان کنکور رو گفتن یا هنوز نگفتن؟؟ یعنی من بخونم اخر یا نخونم؟؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

واقع بین باش. نمیخوام ناامید کنم ولی اگه از الان بشه قبول شد پس حق اونی که سه سال درس خونده چی میشه؟ ...

خب منم که نمیگم که برای کنکور بخونم ، چون نمیشه دیگه

برا نهایی ها گفتم که بخونم

عزیز یه سوال بپرسم . ثبت نام کنکور برگزار شد . بعد هر سال جدای از ثبت نام یه تاریخ دیگه ای میگفتن بر ...

تا ۸ خرداد مگه تمدید نشد ثبت نام؟

نمیدونم والا ولي فکر کنم الان سایت بازه میشه انجام داد

خجالتو بذار کنار دستای پدر مادرتو ببوس، آبی چیزی گفتن بیار قیافه تو کج و کوله نکن ... "آرامگاه ها پر است از کسانی که در حسرت یک ديدار دوباره ی پدر/ مادر اشک میریزند"...<<میناب>>از خون کودکان وطن، لاله دمیده ....🥀دلقک سیرک پخلوی دستات خونیه...خون کلی بچه رو دستاته "از ملینای سه ساله ی دی ماه تا بچه های میناب،تهران،تبریز،اصفهان..."|| حالا من موندم و یک عمر حسرت دیدار تو...قسمت نشد قسمت نبود...