2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصالت داره..هر حرفی رو نمیگ حرفاش پخته ن

سبک بازی در نمیاره..اطلاعات عمومیش بالاس..با هرکسی گرم نمیگیره..پوشش ظاهرش کاملا متینه

ادم جلفی نیست

هیچوقت دنبال جلب توجه نیست نه با رفتار نه ظاهر

معمولا اینجور ادما اصلا وسوسه نمیشن یا خود کنترلی زیادی دارن در مقابل هیجانات

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

فکر کنم منظورتون افراد با طرز تفکرات عمیق باشه اگر درست متوجه شده باشم اونها هرجومرج های روزمره و زندگی، در بینظمی های متفاوت، نظم رو پیدا میکنن

این مهارت بهشون کمک میکنه مسائل پیچیده را بهتر درک کنن

این الگوها میتونه رفتار افراد دورشون ، رخدادهای طبیعی یا حتی مسائل بزرگ و کوچک زندگی روزمره باشه

اصالت داره..هر حرفی رو نمیگ حرفاش پخته نسبک بازی در نمیاره..اطلاعات عمومیش بالاس..با هرکسی گرم نمیگی ...

بنظرتون این ادما اصلاتا از لحظه خلقتشون اینجوری بودن یا روی خودشون کار کردن؟؟

اهل قطعیت زود هنگام نیستن، یعنی تفکر انتقادی دارن توی مسائل و قطعیت رو با احتمالات عوض میکنن

حتی بدیهیات رو هم زیر سوال میبرن، باصطلاح میگن عاقل کسی هست که با شنیدن نظرات دیگران به نظر مطلق خودش هم احتمال و شک بیاره، شک سازنده، انتقادی در مسیر رشد

کنجکاوی شدید دارن، سوال، محرک بیپایان تفکر هست براشون

با تنهایی خیلی راحتن ، مشکلی باهاش ندارن، با اینکه قدرت اجتماعی بودن و میل در اجتماع بودن در اونها زیاده ولی هیچ مشکلی با تنها بودن ندارن، نشونه قدرت میدونن،. میتونن تنها زندگی کنن تنها مسائل رو حل کنن تنها از پس خودشون بر بیان تنها لذت ببرن یا حتی غم بخورن

شاید در ظاهر فکر کنید ساده باشه ولی سخته، تنها کافه میرن تنها سینما میرن تنها جشن میگیرن تنها باخت میدن و تنها پیروز میشن، درمجموع ترسی از تنها زندگی کردن ندارن واسه همین اکثرا توی روابط هم موفقتر هستن

بسیار جزئی نگر هستن و زیبایی هارو در جزییات گیدا میکنن ، کم و زیاد، بد و خوب، زشت و زیبا رو کنار هم باهم پذیران

توی مسائل متقاوت خلاقیت دارن ، کلا خلاقن

توانایی پذیرش دیدگاههای مخالف،از نه شنیدن اذیت نمیشن، بیشتر از شنیدن برای یادگیری استفاده میکنن ، نه پاسخ دادن

اهل قطعیت زود هنگام نیستن، یعنی تفکر انتقادی دارن توی مسائل و قطعیت رو با احتمالات عوض میکننحتی بدی ...

چه انسانهای جالبین خیلی خوشم اومد!!

مشخصه روح بسیار قوی و بلند بالایی دارند

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792