نی نی یار لطفا تایید کنننن
بچه ها من احساس عجیبی دارم و خیلی ام اذیت میشم
از بچگی بوده ولی الان بیشتر شده.... همش میگم من منم.... یا نمیدونم من واسه خودم عجیبه احساس میکنم خودم برای خودم ناشناخته ام.... اسمم، ظاهرم و... همه چیم انگار عجیبه انگار از جسمم جدام نمیدونم چجوری بگم
حتی خاطره هام و از دور یادم میاد یعنی به عنوان سوم شخص.... حتی بعضی وقتا تو لحظه حال هم انگار خودمو از دید یکی دیگه میبینم، نمیتونم بفهمم آدم خوبیم یانه بعضی اوقات حس میکنم مشکلات خانوادم برای اینه که من نحسم..... احساس میکنم خدا داره مجازاتم میکنه
روی یسری اعداد خاص وسواس دارم مخصوصا رو اعداد فرد حتی قلوپ آب هایی که میخورم رو دور اعداد خاص میچرخه... بعضی اوقات انقدر فشار بهم میاد حالم بود میشه و افت انرژی شدید میگیرم رو انجام کارای عادی مشکل دارم حافظه کوتاه مدتم هم ضعیف شده، تپش قلب دارم، یا خیلی پر خوابم یا کم خواب، سردرد دارم، رویای شفاف میبینم بعضی اوقات فرق بین رویا و واقعیت و نمیتونم تشخیص بدم نمیدونم اون اتفاق یا حرف تو خوابم بود یا تو واقعیت اتفاق افتاده، وسواس فکری شدید دارم، همش منتظر چیزیم که نمیدونم چیه و نمیدونم خوبه یا بد
بعضی وقتا شنواییم خیلی زیاد میشهو صداهارو بیش از اندازه بلند میشنوم یا به بو ها حساسیت پیدا کردم یهو بوی بد به مشاممم میاد که واقعیت نداره و بقیه حس نکردن