2777
2789

سلام من نان میدم ماهی یه کیلو زیاد میشه، بنظرم به نوع شیر خشک نیست بچه باید زیاد بخوره تا خوب وزن بگیره

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر شیری ک بسازه بهش وزن میده

آپتامیل میدم بهشون

۴۰ روزگی ۳و۸۰۰ بود اونیکی بچم ۴ کیلو خیلی ریز هستن

دوقلوان و با وزن ۲۲۰۰و ۲۴۰۰ دنیا اومدن😔

هرکسی میبنتشون همشمیگه ای واااایی چقد ریزن میترسیم بغل کنیم 🥲🥲 راستم میگن خیلی کوچولوان

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

سلام من نان میدم ماهی یه کیلو زیاد میشه، بنظرم به نوع شیر خشک نیست بچه باید زیاد بخوره تا خوب وزن بگ ...

سلام اره ماهی یک کیلو رو اضاف کردن

چقد باید بخوره بچه دوماهه؟ چند سی سی درروز؟

آپتامیل میدم بهشون۴۰ روزگی ۳و۸۰۰ بود اونیکی بچم ۴ کیلو خیلی ریز هستندوقلوان و با وزن ۲۲۰۰و ۲۴۰۰ دنیا ...

نظر و تجربه ی من اینه هرشیری ک بسازه و خوب و زیاد بخوره وزن میده تمام دائم باید وقت بزاری ی مدت از خودت بگذری

سلام اره ماهی یک کیلو رو اضاف کردن چقد باید بخوره بچه دوماهه؟ چند سی سی درروز؟

پس کافی و نرمال بوده بچه سالم باشه و رشد به اندازه داشته باشه خوبه

بستگی به وزن نوزادت داره وزنشو ضربدر ۱۵۰ کن میانگین شیر مورد نیاز تو ۲۴ ساعت میشه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

آپتامیل میدم بهشون۴۰ روزگی ۳و۸۰۰ بود اونیکی بچم ۴ کیلو خیلی ریز هستندوقلوان و با وزن ۲۲۰۰و ۲۴۰۰ دنیا ...

مردم حرف مفت زیاد میزنن زیاد توجه نکن

بچه های شما باید زیر نطر متخصص اطفال باشن واگر لازم باشه خودش شیر عوص میکنه شما سرخود کاری نکن شیر عوص کردن گوارش بچه ادیت میکنه

یک مادر دهه ۷۰

پس کافی و نرمال بوده بچه سالم باشه و رشد به اندازه داشته باشه خوبهبستگی به وزن نوزادت داره وزنشو ضرب ...

اها باشه عزیزم

وای دختره منم الان چهار روزشه 2/100 کیلو هست

چیکار کنم منم وزن بگیره خیلی ضعیفه

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

نظر و تجربه ی من اینه هرشیری ک بسازه و خوب و زیاد بخوره وزن میده تمام دائم باید وقت بزاری ی مدت از خ ...

همین الانم خیلی خستم

نه خواب دارم نه زندگی همه چی ریخته بهم

مردم حرف مفت زیاد میزنن زیاد توجه نکنبچه های شما باید زیر نطر متخصص اطفال باشن واگر لازم باشه خودش ش ...

متخصص میبرم اونم گفت وزنشون کمه چون ک زود به دنیا اومدن گفت میره بالا

ای انقد کولیک دارن نفخ دارن وزنشونم رفته رو مخم

هرکسیم میرسه میگه اینو بده اونو بده

وای دختره منم الان چهار روزشه 2/100 کیلو هست چیکار کنم منم وزن بگیره خیلی ضعیفه

الهی بگردم مثل دختر منه پس

بستری هم شد؟

والا هیچ کاری من میگم شاید شیرخشک خارجی بهتر باشه اونم سخت گیر میاد ولی نمیدونم چ مارکی خوبه

عزیزم دوقلوان چون طبیعیه از بچه های دیگه ضعیف تر باشن تا چهل روزگی که خوب وزن گرفتن

باید ببینی چه شیری بهشون میسازه یکی از اقوامون شیر خشک رژیمی میده ولی به بچش میسازه تو سه ماهگی ۷۷۰۰ البته اون ۳۸۰۰ به دنیا اومد و اینکه خب دو قلو هم نبود

تحت نظر دکتر بزارشون و اینکه هر چند ساعت شیر میخورن؟