2777
2789
عنوان

باید جدا بشم

4459 بازدید | 134 پست

لطفا کسانی که جدا شدن تجربشون رو میگن؟

من چند ساله ازدواج کردم حدود ۱۰ سال یه بچه ۷ ساله دارم از همون اوایل ازدواج اختلافاتمون شروع شد به خاطر مشکلات مالی مجبور شدم با خانواده همسرم تو یه خونه زندگی کنم ناخواسته باردار شدم به سختی با اونهمه مشکل بچمو به این سن رسوندم هر وقت میگفتم میرم میگفت بچه رو ازت میگیرم منم دلم میلرزید واقعا ۱ شب بچم کنارم نباشه چشمام روی هم نمیاد

توی این چند سال اکثر هزینه های شخصیمو خودم و خانوادم دادیم حتی پول تو جیبی هم بهش میدادم خیلی وقتا ، هزینه های بچه هم خیلی جاها با من بود هم کار میکردم هم خانوادم کمک میکردن هر روز یه بدهی میاورد بالا و من و خانوادم پرداخت میکردیم اون اکثر وقتا با دوستاش بود اصلا با من و بچم وقت نمیگذروند وقتی هم اعتراضی میکردم داد و فریاد و فحش و بد و بیراه نصیبم میشد خیلی خسته شدم کسی تجربه ای داره؟من مشتوانه ای ندارم دیگه پدرم فوت شده میترسم خیلی

شغل داری؟پس انداز داری؟

شغل آزاد دارم زیاد درآمد ندارم

همهی جهیزیه رو دارم

میتونم حقوق پدرم رو با مادرم شریک بشم نصف حقوقش رو بگیرم اما میدونم بازم کمه نمیتونم با این مقدار خونه اجاره کنم و مستقل بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته تو این چند سال هم همسرم برام کاری نکرده بازم یکه و تنها بار زندگی رو به دوش کشیدم

تو که یه مادر مجرد همیشه بودی؛بچتم دیگه به سنی رسیده که تشخیص بده با کی زندگی کنه ..همین مواردی که تو تاپیک قابلیت گفتی دلیل محکمه که دادگاه حضانت رو به تو بده ..برو مهریه ت رو اجرا بگذار

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

جدایی خیلی سخته خیلی زیاد به زبون آسون میاد

تو. که تا الان زندگیتو گذروندی با همین شرایط به نظرم ادامه بده همین که سایه اش بالا سرخودت و بچه ات هست به نظرم باز از جدایی بهتره

باز اگه معتاد یا خیانتکار بود قضیه فرق داشت

البته تو این چند سال هم همسرم برام کاری نکرده بازم یکه و تنها بار زندگی رو به دوش کشیدم

ازش شکایت کن بابت نفقه ، اقدام به طلاق کنی حساب کار دستش میاد ، بوت دختره یا پسره

مهریه ات چقدره؟

همسرت چیزی از خودش نداره؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه چی ؟ تا هفت سال حضانت با مادره

اگه بچه بهت نده چی

مطمنی اصلا طلاقت میده و اذیت نمیکنه

مهریه داری ؟

به نظرم از خونه مادرشوهر بلند بشید و یه شانس دیگ به خودتون بدید تا بچت یکم عاقل تر بشه و بتونه انتخاب کنه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

سلام عزیزم همه چی اولش سخته ولی بعد درست میشه فقط این وسط دخترت خیلی گناه داره با یه پدر بی مسئوایت اگه مهریه داری روی مهریه برش دار برو خونه مادرت وقتی بجا باشید هزینه هاتون کمتر میشه بعد کم کم مستقل شو

من جدا شدم مجدد ازدواج کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بچه نه سالش بشه خودش انتخاب میکنه و اینکه نذار کارتتم پولی بزنه نقد بگیر ثابت کن ک خرجی برات نمیکنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵