2821
2789

والا تو دبیرستان یکی از همکلاسیام ازدواج کرده بود بعد جدا شد پرسیدیم چرا گفت مرد نبود 😐هنوزم نفهمیدم یعنی چی دوباره ام ازدواج کرد دوباره ام جدا شد

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا تو دبیرستان یکی از همکلاسیام ازدواج کرده بود بعد جدا شد پرسیدیم چرا گفت مرد نبود 😐هنوزم نفهمید ...

خاله همسر منم به همین علت خیلی ساااال پیش جدا شده...

کلا مشکل نعوظ و این چیزا رو میگن

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

همین چند دقیقه پیش همین جمله تو یک تاپیک دیگ گفتم اینجام میگم برای شماا مشکل از جایی شروع شد ک خب گفتن چی ک زن باید خانهدار خوبی باشهه زن باید قورمهسبزیپز قهاری باشه بعد هیچکس نگفت زن باید زیاد بفهمد زن باید زیاد کتاب بخونه و زن باید از سیاست و حقوق سر در بیارهه هاا
هر کشوری بدون زنان آگاه جامعهی سالمی نخواهد داشت مطمعن باشین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

خاله همسر منم به همین علت خیلی ساااال پیش جدا شده...کلا مشکل نعوظ و این چیزا رو میگن

عه خب اگه نمیشه اصلا چرا ازدواج کرده 🤔

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792