2777
2789

والا تو دبیرستان یکی از همکلاسیام ازدواج کرده بود بعد جدا شد پرسیدیم چرا گفت مرد نبود 😐هنوزم نفهمیدم یعنی چی دوباره ام ازدواج کرد دوباره ام جدا شد

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا تو دبیرستان یکی از همکلاسیام ازدواج کرده بود بعد جدا شد پرسیدیم چرا گفت مرد نبود 😐هنوزم نفهمید ...

خاله همسر منم به همین علت خیلی ساااال پیش جدا شده...

کلا مشکل نعوظ و این چیزا رو میگن

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

همین چند دقیقه پیش همین جمله تو یک تاپیک دیگ گفتم اینجام میگم برای شماا مشکل از جایی شروع شد ک خب گفتن چی ک زن باید خانهدار خوبی باشهه زن باید قورمهسبزیپز قهاری باشه بعد هیچکس نگفت زن باید زیاد بفهمد زن باید زیاد کتاب بخونه و زن باید از سیاست و حقوق سر در بیارهه هاا
هر کشوری بدون زنان آگاه جامعهی سالمی نخواهد داشت مطمعن باشین

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

خاله همسر منم به همین علت خیلی ساااال پیش جدا شده...کلا مشکل نعوظ و این چیزا رو میگن

عه خب اگه نمیشه اصلا چرا ازدواج کرده 🤔

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده