2777
2789
عنوان

دندان. پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 41 پست
اگه باردار شده باشین و کلسیم کافی ب بدنتون نرسیده باشه؛ اینم یکی از دلایلش میتونه باشه

هنوز باردار نشدم. مرداد اقدام میکنم. از مامانت بپرس ببین بارداری یا قبلش چی بخورم که دندون هام حفظ شن 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
هنوز باردار نشدم. مرداد اقدام میکنم. از مامانت بپرس ببین بارداری یا قبلش چی بخورم که دندون هام حفظ ش ...

میگه خوراکی شیرین تاثیر زیادی میزاره روی خرابی دندون توی دوران بارداری چون خانوما بی حال میشن و کمتر ب بهداشت دهان خودشون اهمیت میدن.میگه چون هورمونای بدنت دوچار نوسان میشه، لثه هات آسیب پذیر تر میشه و ممکنه خونریزی کنه.تهوع هم خیلی خیلی تاثیر داره چون محتویات معده خیلی خورنده هستن
میگه از مامات بخواه تا اگه نیاز داری برات کلسیم تجویز کنه چون کلسیم از استخونات جدا میشه و توی بزرگسالی مشکل پیدا میکنی
و میگه قبل از اقدام حتما برو دندون پزشک چون تا سه ماه اول نمیتونی بری دندون پزشک

when the world is against you, the best place to hide is the madman

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هنوز باردار نشدم. مرداد اقدام میکنم. از مامانت بپرس ببین بارداری یا قبلش چی بخورم که دندون هام حفظ ش ...

تو از من کوچیکتری ازدواج کردی !! تازه نی نی هم میخاااااای

تو از من کوچیکتری ازدواج کردی !! تازه نی نی هم میخاااااای

چند سالته؟؟ 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

پارسال عروسی کردیم. همه هم گیر دادن بجه. بچه. منم میبینم دیگ دندون هام دارن از دست میرن لااقل نی نی بیاد سرم گرم شه. از خانوادم هم دورم 

پارسال عروسی کردیم. همه هم گیر دادن بجه. بچه. منم میبینم دیگ دندون هام دارن از دست میرن لااقل نی نی ...

نترس بابا
ایشالا دندونات سالم میمونن
برو پیش دندون‌پزشک ماهر
برای نی‌نی هم ب نظرم خیلی زوده ها. اول ب خودت برس بعد نی نی بیار
از شرکت پرند، دی‌وی‌وی آموزشی بخر توی خونه کار کن حوصلت سر نمیره تازه وقتی یادم بگیری میتونی درامد داشته باشی

پارسال عروسی کردیم. همه هم گیر دادن بجه. بچه. منم میبینم دیگ دندون هام دارن از دست میرن لااقل نی نی ...

همه شکر خوردن
البته ببخشیدا ولی حرفشون منطقی نیست
بزار 21-22 سالگی اقدام کن

[QUOTE=60495782]شایدم 25 ولی الان خیلی زوده ب نظرم[/QUOT

برم بعد بیام. فعلا 

بسلامت گلم

شمام پنج خرداد عضو شدین. چه جالب. منم پنجم آومدم 

مادرم میگه میتونی روکش کنی دندوناتو یا فلوراید درمانی کنی

سلام مامانتون دندون پزشکه؟؟؟

فلوراید چجوریه دیگه تاثیرداره روی خرابی؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

2790
2778
2791
2779
2792