2777
2789
عنوان

دندان. پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 41 پست
همه جا هست چیز خیلی خاصی نیست ک فقط جاهای محدودی داشته باشع

اها. مرسی. 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
برای پیشگیری فقط مسواک متاسفانه جنس دندون که بد باشه همش زود به زود خراب میشن شیرینی خوردی، پفک،چی ...

منه بیچاره. دو سال دیگ پیرزن به تمام معنا میشم 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی خانمی اینجا قبلا گف وایت اسمایل دندونو یکم سفید میکنه و گف اینو دکترشون بهش معرفی کرد. واقعا یکم ...

خمیردندون و اینا تاثیر خیلی کمی داره
خود من از خمیردندون کمفر استفاده میکنم.بار اول خیلی خوب سفید میکرد اما بعدش تاثیرش کمتر شد.کمفر ریزدانه نداره و رنگش هم مثل رنگ شیر هست و خیلی هم نرمه
خمیردندونایی ک دارای ریزدانه هستن ممکنه ب لایه خارجی دندون صدمه برسونن اگه خشن مسواک بزنین
کرست ی خمیردندون داره سفیدکننده قوی هست و معمولا افرادی ک دخانیات مصرف میکنن، از اون خمیر دندون استفاده میکنن.
اگه میخای سفید شه از کرست مخصوص سیگاریها استفاده کن اما مادرم اصلا پیشنهاد نمیده

when the world is against you, the best place to hide is the madman
خمیردندون و اینا تاثیر خیلی کمی داره خود من از خمیردندون کمفر استفاده میکنم.بار اول خیلی خوب سفید می ...

مرسی عزیزم

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
خب بعضیا اینجورین بستگی ب نوع بزاق دهنشون داره ک دندونا دیر پوسیده میشه یا زود

ولی میتونی کاری کنی همین دندونا رو نگه داری تا 120 سال

ولی میتونی کاری کنی همین دندونا رو نگه داری تا 120 سال

چجوری؟؟ 

چجوری؟؟ 

روزی حداقل 2 بار مسواک کن دندوناتو با خمیردندون مناسب
از نخ دندون استفاده کن
از دکترت بخواه تا برات دهانشونه مناسب تجویز کنه
ب دکترت بگو برات درزگیر دندون استفاده کنه
حتی دکترت میتونه دهنت رو با ی ماده آنتی باکتریال خاص بشوره یا ی کاری کنه باکتری های دهنت کم شه
همه اینا بستگی ب دکترت داره
ببخشید دیر شد
مادرم داشت میگف من داشتم مینوشتم !

روزی حداقل 2 بار مسواک کن دندوناتو با خمیردندون مناسب از نخ دندون استفاده کن از دکترت بخواه تا برات ...

قربون دستت. از مامانتم تشکر کن خانومی 

مرسی راستی واقا شما متولد 79 هستین ؟

اره. برا همین ناراحتم.