2821
2789
عنوان

ای وی اف

216 بازدید | 13 پست

امروز ۱۴ انتقالمه دو روز پیش بی بی چک زدم منفی بود ، تاریخ پریودم امروز بود ولی خبری نیست ، آزمایشم دو روز دیگست ، پاهام و کمر و زیر شکمم درد میکنن میدونم که عوارض دارو هست ، کاش خدا معجزه کنه دیگه طاقت ندارم😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالا بارداری گلم مطمین باش هرچی ک خدا بخواد همون میشه من منتظرم ک فردا تست بدم البته من آی وی اف نکردم

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

من واسه جنسیت رژیم گرفتم چند ماه وبا قرص وو زیر نظر ماما هستم هرچی که خیره انشالا پیش بیاد..ولی من شکمم خیلی سفته و بعدظهرها دهنم خیلی تلخ میشه نمیدونم ک باردارم یانه تنگی نفس هم دارم

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

سلام عزیزمبه شما شیاف دادن یا امپول پروژسترون؟ انشاالله که آزمایش خونت مثبت میشه، توکل به خدا

سلام عزیزم ، شیاف و قرص دوفامد ، چون جای امپولم قرمز و سفت شد ، انشالله

من واسه جنسیت رژیم گرفتم چند ماه وبا قرص وو زیر نظر ماما هستم هرچی که خیره انشالا پیش بیاد..ولی من ش ...

انشالله مثبت بشی ، من کل بدنم گرمه کف پاهام یخه پاهام درد میکنن امروز یکم ترشح دارم ، اصلا لک نشدم زیر شکمم درد میکنه ، دو دفعه تو روز سردرد شدید میشم میمیرمو زنده میشم ، نمیدونم فردا بعد ازمایش چی درانتظارمه پناه برخدا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز