2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بندازش بیرون گربه بخورتش،حوصله داریا،عین کنه میمونن،ول نمیکنن،بزرگ بشه خودت حوصله ات ازش سر میره

ای عشق مرا به خویش پیوند بزن/بر چینی بشکسته دل بند بزن/از گریه دلم گرفت در خلوت شب/لبخند بزن دوباره لبخند بزن

هروقت دستشویی داره میکنه بلندش کن بذارش همون نقطه ای که دستشوییشه بعدش هربار اونجا دستشویی کرد بهش جایزه بده

گاز هم طبیعیه برای سنش یه اسباب بازی مخصوصهم بخر که بتونه حسابی گازش بگیره برای دندوناشم خوبه

من اینکارارو میکردم

آرامشم همه چیزمه 💖

مربی بگیر

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

حالا حالاها گاز خواهد گرفت چون بچه س. جای دسشوییشم طول میکشه یاد بگیره چندین ماه باید باهاش تمرین کنی و هروز بهش جایزه بدی. قطره دسشویی بگیر از دامپزشکی خیلی کمک میکنه. باهاش بازیای بکش بکش نکن چیزیو از تو دهنش نکش بیرون

فقط گورباااااااااا🥰🥰🥰 یادمه اوایلی که میخواست یاد بگیره تو خاک پی پی کنه کل دست وپاش پر خاک میشد بس که کوچولو بود🥺

انقد سنگین میشد نمیتونست بیاد بیرون از ظرف

چه روزایی بود 😂

خاک مخصوص یا پد دارن برای دستشویی یا اگه مثلا رو بالکن یا توی دستشویی میخای بره بازم باید ی مدت از اونا بزاری خودش بو میکنه پیدا میکنه یا چندروز باید مراقب باشی تا میخاد دسشویی کنه سریع بلندش کن بزارش اونجا

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792