2821
2789
عنوان

کنکور هنر

61 بازدید | 8 پست

سلام دخترا

من رشتم طراحی دوخته میخوام کنکور بدم برای طراحی لباس کنکور هنر ثبت نام کردم

ولی خیلی گیجم اگر کسی میتونه راهنماییم کنه لطفا

چه کتابایی بخونم؟ کتاب جامع هم میتونم بخونم دیگه یه عالمه کتاب نخونم؟ و امتحان نهایی هم ندادم میتونم از این به بعد بدم یا اگر ندم خیلی تاثیر داره تو رتبم؟

منم طراحیدوختم یازدهم نهایی ندادم و امسال قراره کنکور هنر بدم

منبعش که ۳۵ تا کتاب تخصصیه نهاییشم ۵ تا کتاب عمومیه ازمون عملیم فکر کنم با بچه های نقاشی و گرافیک یکی باشه

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

منم طراحیدوختم یازدهم نهایی ندادم و امسال قراره کنکور هنر بدممنبعش که ۳۵ تا کتاب تخصصیه نهاییشم ۵ تا ...

چه عالی

خانوادم نمیذارن ادامه بدم

👑تاج رو سر منه 👑تو چرا گرفتی فاز پادشاهی🌝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم طراحیدوختم یازدهم نهایی ندادم و امسال قراره کنکور هنر بدممنبعش که ۳۵ تا کتاب تخصصیه نهاییشم ۵ تا ...

من فکر کنم مجبوریم امسال هم نهایی یازدهمو شرکت کنیم هم دوازدهم

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

خب من امسالم نهایی ندادم

اصن نمیخواستم هنر کنکور بدم همه گفتن شرکت کن بهتره تا اصلا شرکت نکنی

و خیلی وقت ندارم اینهمه کتاب بخونم

نمیدونم چیکار کنم🥲🥲🥲🥲

خب من امسالم نهایی ندادماصن نمیخواستم هنر کنکور بدم همه گفتن شرکت کن بهتره تا اصلا شرکت نکنیو خیلی و ...

منم از شهریوره دارم میخونم ولی هیچیی نمیفهمیدم جدا از اون درگیر ژوژمانام بودم وقت نمیشد دیگه دو ماه اخر زمستون و تعطیلات عیدم که کل درسو ول کردم ولی از اردیبهشته از اول دارم میخونم فعلا پلنم اینه این ماه ۱۵ تا از کتاباشو که مهم تره بخونم ماه بعدم ۱۵ تای بعدیو که زیاد مهم نیست مردادم اون ۴ ۵ تا کتاب باقی مونده که حجمشون خیلی کمه...

ثبت نام کردی؟از کجا ثبت نام کنیم

فعلا فقط کنکورو ثبت نام کردم

مشاور دارم فعلا مشاورم راجبه ثبت نام نهایی چیزی نگفته

ولی مثل اینکه مجبوریم هم ۱۱ ام هم ۱۲ ام نهایی بدیم چون تاثیرش زیاده

کاردانی ثبت نام کردی؟ کاردانی فقط طراحیدوخت و طراحی پوشاک داشت

خب من امسالم نهایی ندادماصن نمیخواستم هنر کنکور بدم همه گفتن شرکت کن بهتره تا اصلا شرکت نکنیو خیلی و ...

منم از شهریوره دارم میخونم ولی هیچیی نمیفهمیدم جدا از اون درگیر ژوژمانام بودم وقت نمیشد دیگه دو ماه اخر زمستون و تعطیلات عیدم که کل درسو ول کردم ولی از اردیبهشته از اول دارم میخونم فعلا پلنم اینه این ماه ۱۵ تا از کتاباشو که مهم تره بخونم ماه بعدم ۱۵ تای بعدیو که زیاد مهم نیست مردادم اون ۴ ۵ تا کتاب باقی مونده که حجمشون خیلی کمه...