2821
2789
عنوان

خیانت ⛔️🔞🚫🔞

1096 بازدید | 10 پست

سلام.

خیانت در امانت خیلی بده، خیلی....

چیه؟ چرا قیافت اینطوری 😬😵💫 شد؟

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون که گفتی وگرنه نمیدونستیم

خواهش میکنم. نشر علم...

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

شمام ی شباهتایی ب انیتاجون دارین انگار

آدمهایی که دوستشون داری، تا وقتی خودشون بقیه نشن، نمیفهمن چقدر برای بقیه دست نیافتنی ای!شاید رفتارم تلخ باشه ولی خب، شکلات تلخم #طرفدارای خودشو داره🎀️عاشق لحن حرف زدنم تو عصبانیتم؛ انرژی زنانه صفر، قدرت تخریب صد🎀💅🏻️‏-از دختر چشم ابرو مشکی کمر باریک انتظار اخلاق نبایدداشت. هی میبوسمت میذارمت کنار میای میگی یه بوس دیگه 💋 :)‏️

شمام ی شباهتایی ب انیتاجون دارین انگار

احیانا شما حبیب نیستین؟

برو بابا بیکار علاف

اومدی اکانت من ، بهم میگی برو بابا؟

کجا برم؟

برو به مشقات برس دیگه اینورا نیاااا شاغل پر مشغله