2789
عنوان

عمل بینی

138 بازدید | 9 پست

سلام من ۱۷ سالمه تازه یازدهمم تموم شده ۳ هفته دیگه نوبت عمل دارم خیلی استرس و دلشوره دارم میترسم بد بشه یا بیهوشی سخت داشته باشم

امروز آزمایش و عکس رو انجام دادم و تقریبا کارام تموم ش

اگه تجربه داشتین تو سن کم راهنمایی کنین و از مراقبت بعد عمل بگین🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا دوماه سمت نمک و ادویه های حساسیت زا و تند نرو

شیر و زردچوبه بخور واسه کاهش التهاب و ورم

وسیله سنگین بلند نکن تا یکسال

بالش گردنی استفاده کن تا ۴ ماه حداقل اگه تونستی تا ۶ ماه

ماه اول غذای سفت نخور اصلا ته دیگ اینا فراموش کن

تخمه خوردن و فلان ممنوعه تو ماه اول

جای بخیه هارو مدام با یه لایه ضخیم پماد چرب نگه دار ک زود جوش بیاره و موقع بخیه کشیدن هیچ دردی نداره دیگه

دود قلیون و سیگار تا یکسال نباید در معرضش باشی و کشیدنش هم ممنوعه

چسب زدن خیلی مهمه اگه میتونی چند بار اول رو برو مطب برات بزنن اگه خودت زدی خیلی سفت یا خیلی شل نزن چسب رو نکش که بینی سربالا بشه غضروف ها آسیب میبینن

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

نترس مشکلی پیش نمیاد منم دوهفته پیش عمل کردم البته بینی من بالای ۲۰ بار شکسته بود ولی با این حال کبودی نداشتم دکتر گفت موشک سجیل زدیم تو بینیت تا درس شه ولی در کل دو سه روز اول به خاطر تامپون یکم اذیت کنندست ولی بعدش راحته برای من هم تامپون گذاشت هم اسپلینت، راحت باش استرس نگیر اصلا

تا دوماه سمت نمک و ادویه های حساسیت زا و تند نروشیر و زردچوبه بخور واسه کاهش التهاب و ورموسیله سنگین ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتین و راهنمایی کردین مچکرم🌹

نترس مشکلی پیش نمیاد منم دوهفته پیش عمل کردم البته بینی من بالای ۲۰ بار شکسته بود ولی با این حال کبو ...

بینی منم دو سه بار شکسته و خیلی بد فرمه

امیدوارم خوب در بیاد دیگه🫠