2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بله

ببخشید دیروز سایت باز نمیکرد الان جواب دادم

من میخواستم بخونم واسه قبولی داروسازی در حال حاضر کارشناسی پرستاری دارم

میخوام بدونم درآمدش دقیقا چقدره چون تو اینترنت نمینویسه و بیرون هیچکس درامد واقعیشو نمیگه و اینکه چقدر در روز باید درس خوند میخوام ببینم همزمان با کار کردن میتونم دانشگاه برم و درسم بخونم؟برای قبولی تو دانشگاه آزاد چه رتبه ای لازمه و شهریه ش چقدره هر ماه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین🧡

بفرمایید

میخوام بدونم درآمدش دقیقا چقدره چون تو اینترنت نمینویسه و بیرون هیچکس درامد واقعیشو نمیگه و اینکه چقدر در روز باید درس خوند میخوام ببینم همزمان با کار کردن میتونم دانشگاه برم و درسم بخونم؟برای قبولی تو دانشگاه آزاد چه رتبه ای لازمه و شهریه ش چقدره هر ماه؟

بله بفرمایید

بله

من بله

ببخشید دیروز سایت باز نمیکرد الان جواب دادممن میخواستم بخونم واسه قبولی داروسازی در حال حاضر کارشناس ...

انجمن امسال ساعتی ۵۴۰ قیمت داده درامدتم به این بستگی داره روزی چقدر شیفت بری

داروخونه بزنی درامدت فرق میکنه

دروخونه رو اجاره بدی دوباره فرق میکنی درآمدت

اگه بخوای میتونی هم درس بخونی هم سرکار بری

تقریبا چند ترم آخر اینطوریه

رتبه رو از سایت های مثل قلمچی و اینا ببین چون من فارغ التحصیلم نمیتونم راهنمایی کنم

ولی شهریه دانشگاه آزاد امسال رو حدود ترمی ۱۳۰ در نظر بگیر ثابتشو یه متغیرم میاد روش بگو ۱۵۰ یا ۱۶۰

البته ترم های آخرم چون پایان نامه برمیداری هزینه هاش بالا میره ترمی ۳۰۰ اینا درنظر بگیر دو سه ترم آخرتو

البته اون زمان دیگه سرکار میری اوکیه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب شهریه و رتبه دانشگاه آزاد پرسیدین. بستگی داره به اینکه کدوم دانشگاه آزاد مد نظرتون هست. من فقط راجب رتبه های منطقه ۱ اطلاع دارم. برای مثال دانشگاه آزاد تهران حداکثر با رتبه ۲۳۰۰ ۲۴۰۰ منطقه ۱ قبول میشن. و کف قبولی هم تو دانشگاه آیت الله آملی با رتبه ۴۰۰۰ و خورده ای منطقه ۱ دیدم. راجب منطقه ۲ و ۳ هم فقط میدونم که با رتبه هایی بالاتر از منطقه ۱ میتونن قبول بشن ولی دقیقش رو میتونید توی سایت های مختلف ببینید. شهریه هم بستگی داره به اینکه آزاد تمام وقت باشین یا آزاد خودگردان. آزاد خودگردان ها با رتبه های یه کوچولو بالاتر از آزاد تمام وقت قبول میشن و هزینه بیشتر پرداخت میکنن.

شهریه یک ترم آزاد تمام وقت در سال ۱۴۰۴ ۱۱۰ میلیون بود که این برای آزاد خودگردان احتمالا بیشتر باشه. و سال به سال هم یه مقدار به شهریه اضافه میشه. یعنی شهریه سال دوم تحصیلی شما از سال اول تون بیشتره. و سال به سال هم شهریه برای ورودی های جدید افزایش پیدا میکنه مثلا احتمالا شهریه ورودی های ۱۴۰۵ بیشتر از ۱۱۰ تومن باشه

راجب درآمد هم حداقل درآمد تعیین شده برای سال ۱۴۰۵، ساعتی ۴۸۶ هزار تومن هست که تو داروخانه های مختلف بسته به اینکه چقدر شلوغ باشن و شبانه روزی باشن یا نه و تو چه شهر د منطقه ای قرار داشته باشن، میتونه بیشتر هم باشه.

حداکثر تا ۱۲ ساعت در روز میتونید کار بکنید. و درآمد ماهانه تون با ساعتی ۴۸۶ هزار تومن و ۸ ساعت کار در روز، میشه ۹۳ تومن.

توی کارخانه ها و شرکت ها هم میتونید کار کنید که درآمدش بستگی به موقعیت تون در اون شرکت ها داره و عدد مشخصی نداره.

میتونید داروخانه بزنید که سرمایه خیلی زیادی میخواد و مجوزش سخت به دست میاد. یا میتونید مدرک تون رو اجاره بدید به کس دیگه ای که باهاش داروخانه بزنه و در واقع شما موسس باشید که ماهانه یه مبلغی رو به خاطرش دریافت میکنید. البته من شنیدن اجاره دادن مدرک چندان قانونی نیست و نمیدونم چقدر رایج هست.

من خودم چند تا همکلاسی دارم که اتفاقا پرستار هم هستن و توی ترم های اول احتمالا مشکلی برای کار پاره وقت وجود نداشته باشه ولی تو ترم های بالاتر سخت میشه. همچنین بستگی به این داره که شما چقدر برای درس وقت میزارید. مثلا شب امتحانی هستین یا نه.