2777
2789

برای من برعکسه ، بستگی به خودت داره

میشه لطفاً به تاپیک آخرم سر بزنی خیلی مهمه ✨ ❤️

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

اره البته اولش سخته بعد اسون میشه مخصوصن اگ استاد خوبی داشته باشی شاید همون اولم برات تقریبن اسون بشه ولی خب برا درامد اصلن گذینه خوبی نیس ت ارایشگری دست ادم بازتره

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیاطی رنج داره بخای ازش پول دربیاری ،یه لباس میدوزی مشتری ازش ده تا ایراد میگیره اول و آخرش چونه میزنن حقتو نمیدن ،آرایشگرا تو یه روز چندین مشتری راه میندازن همونجا پولشو میگیرن حتی اگرخراب کنن کارشونوماستمالی میکنن با یه سشوار کشیدن وآخرشم بطور هماهنگ با شاگردها به به چه چه را میندازن میکنن تو پاچت

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز