2821
2789

با شلاق یه افسار بندازن دور پوزش با شلاق رامش کن 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️مگه حیوون وحشیه میخاین رامش کنین اوق

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخدا دلبریم باید ب دل طرف بشینهمن هرکاری میکنم ب دلش نمیشینهدرحالی ک توو زندگیم پسرایی بودن ک برا هم ...

بعضیا هر کاری کنی باز هم به چشمش نمیای ..آدم میمونه تو مغز اینا چی میگذره

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

بعضیا هر کاری کنی باز هم به چشمش نمیای ..آدم میمونه تو مغز اینا چی میگذره

دقیقااا

من اصلا ب دلش نمیشینم

من تلاش کردم واقعااا تلاش کردم

ولی از ی جا ب بعد خسته میشی

دیگ تلاش نمیکنم مگه برا خودم

الان پنج روزه قهریم قبلا نمیزاشتم ک طولانی بشه درجا اشتی میکردم چه مقصر بودم چه نبودم

ولی الان پنج روزه ک نیست قهره من حتی دلم نمیاد زنگ بزنم یهش

پنج روره خواب ندارم همش چک کردم خودمو رفتارامو

واقعااا همیشه ی طرفه بوده دوست داشتنم

فقط توو س...س دوسم داشته

رهاش کردم و چون توانایی جدایی ندارم یهنی الان شرایطشو ندارم فعلا توو زندگیم تحملش میکنم

منو تو با دخترمون نیلماه🥹🫀🧿✨️ کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱

نامزد من فعلا که رامه. بعدا نمیدونم😁کار خاصی نمیکنم همیشه میگه از سادگیت و اصالت و نجابتت خوشم اومده در دنیای بزک دوزک ها.

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

دقیقااا من اصلا ب دلش نمیشینممن تلاش کردم واقعااا تلاش کردم ولی از ی جا ب بعد خسته میشیدیگ تلاش نمیک ...

عزیزم.. امیدوارم از این به بعد قدرتو بیشتر بدونه

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

شاید بد نوشتم منظورم اینه که حرف حرف من باشه هی ن نیارهمرسی عزیزم

دیگه باید تفاهم داشته باشید شخصیت قوی و مستقل داشته باش اوکی میشه

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز