2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صورتم اینقدر جوش زد ولی شانسم گفت مشاور پوست پیدا کردم هرچی هم گفت خریدم گفت زود اومدی اسکار نمیشه و اسکار نشد الان جاشم نمونده خواستی بگم کجا بری؟کدوم شهری؟اگه مشهدی بگو آدرس بدم

اگه مشهد نیستی غیرحضوری مشاوره میتونی بگیری.

لیزر ، چون دوسال گذشتهمن یکیش خیلی تازه بود دیشب فقط یبار کرم رژودرم زدم باورم نمیشه که به همین زودی ...

مامانم اجازه نمیده لیزر کنم

نگرانم که هرچی بگدره درمانش سخت تر بشه

اخه خیلیا حتی با لیزر زیاد هم جواب نگرفتن

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

من صورتم اینقدر جوش زد ولی شانسم گفت مشاور پوست پیدا کردم هرچی هم گفت خریدم گفت زود اومدی اسکار نمیش ...

اخه مشکل من جوش نیست اصلا جوش ندارم دبگه اسکار جوش های قبلیه

مامانم اجازه نمیده لیزر کنم نگرانم که هرچی بگدره درمانش سخت تر بشهاخه خیلیا حتی با لیزر زیاد هم جواب ...

یکم دیر اقدام کردی ، الان من جاش چون تازست جواب داد به رژودرم ولی وقتی دوسال اینا بگذره معمولا جز لیزر راهی نیست ،

بنده برای این مورد استفاده نکردمولی مخصوص اسکار هستو استفاده از آن باید تا حصول نتیجه تداوم داشته با ...

اگر نتیجه نداد چی اخه !

میگن همون لیزر که تهاجمی ترین روشه جواب نمیده چه برسه کرم اخه

یکم دیر اقدام کردی ، الان من جاش چون تازست جواب داد به رژودرم ولی وقتی دوسال اینا بگذره معمولا جز لی ...

اخه لیزر هم اگه جواب بده که اشکال نداره

هر کاری میکنم

ولی اخه خیلیا بودن میگفتن حتی بعد ۷ جلسه با لیزر جواب نگرفتن

میترسم الکی هزینه کنم پوستم داغون بشه بخدا بلخره دیگه حساس تر از صورت که نیست

اخه لیزر هم اگه جواب بده که اشکال نداره هر کاری میکنم ولی اخه خیلیا بودن میگفتن حتی بعد ۷ جلسه با لی ...

ببین برو پیش یه متخصص خوب دقیقا همینارو بگو ، ترساتو بگو و بگو یه چیزیکه خیلی محتمله جواب بگیری بهت معرفی کنن