meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4443 عنوان اسکار جوش 99 بازدید | 13 پست خودهش میکنم بگید چطور درمانش کردید بیشتر از دو ساله که ایجاد شده همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند 1405/03/03 | 10:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golaaabi عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 312 لیزر ، چون دوسال گذشتهمن یکیش خیلی تازه بود دیشب فقط یبار کرم رژودرم زدم باورم نمیشه که به همین زودی جاش پر شده ، ادامه بدم دیگه تثبیت میشه
aki_shon عضویت: 1405/02/14 تعداد پست: 64 من صورتم اینقدر جوش زد ولی شانسم گفت مشاور پوست پیدا کردم هرچی هم گفت خریدم گفت زود اومدی اسکار نمیشه و اسکار نشد الان جاشم نمونده خواستی بگم کجا بری؟کدوم شهری؟اگه مشهدی بگو آدرس بدماگه مشهد نیستی غیرحضوری مشاوره میتونی بگیری.
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4443 لیزر ، چون دوسال گذشتهمن یکیش خیلی تازه بود دیشب فقط یبار کرم رژودرم زدم باورم نمیشه که به همین زودی ... مامانم اجازه نمیده لیزر کنم نگرانم که هرچی بگدره درمانش سخت تر بشهاخه خیلیا حتی با لیزر زیاد هم جواب نگرفتن همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4443 یک نوع کرم مخصوص اسکار هست بنام رژودرم شما جواب گرفتید باهاش ؟ همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4443 من صورتم اینقدر جوش زد ولی شانسم گفت مشاور پوست پیدا کردم هرچی هم گفت خریدم گفت زود اومدی اسکار نمیش ... اخه مشکل من جوش نیست اصلا جوش ندارم دبگه اسکار جوش های قبلیه همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
farshid07 عضویت: 1404/09/26 تعداد پست: 2004 شما جواب گرفتید باهاش ؟ بنده برای این مورد استفاده نکردمولی مخصوص اسکار هستو استفاده از آن باید تا حصول نتیجه تداوم داشته باشه ya-zahra
golaaabi عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 312 مامانم اجازه نمیده لیزر کنم نگرانم که هرچی بگدره درمانش سخت تر بشهاخه خیلیا حتی با لیزر زیاد هم جواب ... یکم دیر اقدام کردی ، الان من جاش چون تازست جواب داد به رژودرم ولی وقتی دوسال اینا بگذره معمولا جز لیزر راهی نیست ،
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4443 بنده برای این مورد استفاده نکردمولی مخصوص اسکار هستو استفاده از آن باید تا حصول نتیجه تداوم داشته با ... اگر نتیجه نداد چی اخه ! میگن همون لیزر که تهاجمی ترین روشه جواب نمیده چه برسه کرم اخه همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4443 یکم دیر اقدام کردی ، الان من جاش چون تازست جواب داد به رژودرم ولی وقتی دوسال اینا بگذره معمولا جز لی ... اخه لیزر هم اگه جواب بده که اشکال نداره هر کاری میکنم ولی اخه خیلیا بودن میگفتن حتی بعد ۷ جلسه با لیزر جواب نگرفتن میترسم الکی هزینه کنم پوستم داغون بشه بخدا بلخره دیگه حساس تر از صورت که نیست همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
golaaabi عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 312 اخه لیزر هم اگه جواب بده که اشکال نداره هر کاری میکنم ولی اخه خیلیا بودن میگفتن حتی بعد ۷ جلسه با لی ... ببین برو پیش یه متخصص خوب دقیقا همینارو بگو ، ترساتو بگو و بگو یه چیزیکه خیلی محتمله جواب بگیری بهت معرفی کنن
farshid07 عضویت: 1404/09/26 تعداد پست: 2004 اگر نتیجه نداد چی اخه ! میگن همون لیزر که تهاجمی ترین روشه جواب نمیده چه برسه کرم اخه باید برای درمان این موارد حوصله بخرج پاد ya-zahra
samiiinn عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 263 اگر اصفهانی برو مرکز ریحان تو هشت بهشت غربی بگو برات درمان کنن هر پوستی متفاوته برای مزو و سابسیژن کردن تا ۹۰ درصد پوستم بهتر شد09908261691