2821
2789

ما ک برا شب میرزاقاسمی داربم

ناهارم برنج و ناهی داشتیم

خواستی ماکارونی

کتلت

دمی گوجه

فلافل خونگی

مرغ و سیب زمینی

ساندویج مرع

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خونگی نیستا استیک و ....

باشه شما درست میگی بیخیال من شید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اینا غذاهای خونگی که درست هم میشه و خیلی سریع اماده میشهاستاتر ایده خواست منم دادمدعوای شما متوجه نم ...

چرا اتفاقا غذای رستورانی هستن و درست کردنش کار هرکسی نیست،،

گوشت مخصوص استیک میخواد،،،،، و اینکه پختنش،، و قلق درست کردنش،،،،

تا جایی که بوده و دیدیم ایرانی ها استیک خور نیستن،،، مگه تو رستوران،،،

اونم این زمان حتی تو رستوران هم نمیشه خورد،، کم کم 1500 درمیاد

بعدشم من با حالت دعوا نگفتم عزیزم

در کمال آرامش برات ننوشتم منتهی حالت تعجب

پنیر هندونه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چرا اتفاقا غذای رستورانی هستن و درست کردنش کار هرکسی نیست،، گوشت مخصوص استیک میخواد،،،،، و اینکه پخت ...

بیخیال من شید من ایده بود دادم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بی مزه تخم مرغ از خود مرغ بیشتر خاصیت داره خو بی خاصیت

خب الهی ک سه وعده برات تخم مرغ درست کنن تا قدر مرغم بدونی ب من چ اصلا ،🤣🤣در ضمن بی خاصیت هم خودنی لاغر مردنی،🤣😝😝🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

وای من عاشقشم

منم😋😋😍

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

از بچه گی تا الان که نزدیک چهل سالم هست. هیچ وقت اینقدر واسه خوردن قناعت نکرده بودم.

همیشه و همیشه گوشت داشتیم و به گوشت زیاد پختن معروف بودم.

اما این ماه همه چی تغییر کرده.

اصلا نمی دونم چی بگم. امروز همسرم عدس پلو با ماست برد سر کار برای ناهارش. بدون هیچ گوشتی

ما آبگوشت داریم

انواع کوکو ها می تونی بذاری. کوکوسبزی، کوکوسیب زمینی، کتلت مرغ

ماکارونی

استامبولی یا هویج پلو

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز