2821
2789
عقب مونده فعلا تویی که نمیخوای با جریان جامعه سازگار بشی و تو گذشته موندی

جریان جامعه هرچی هست اسمای چرت رو بچه نمیزارن

اگر مغز داری میتونی بیشترین اسمای جهانو سرچ کنی ببینی گوشیانت چیز نه سوشیانت توش هست یا نه🤭🤣🤣🤣

مگه تو طویله بزرگ شدی واق واق میکنی ، من اسم پیشنهاد دادم برای استارتر تو اومدی عقده گشایی میکنی

آخ او دادی کجا بزرگ شدی🤣 واسه همونه انقد وحشی هستی اسم گوساله هارو گذاشتی گوشیانت یا یونجه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخ او دادی کجا بزرگ شدی🤣 واسه همونه انقد وحشی هستی اسم گوساله هارو گذاشتی گوشیانت یا یونجه؟

چقدر بی تربیتی معلومه کودکی سختی داشتی ، امیدوارم از الان به بعد مسیر زندگیت هموار بشه و دیگه سختی نکشی روی خوشبختی رو ببینی .

چقدر بی تربیتی معلومه کودکی سختی داشتی ، امیدوارم از الان به بعد مسیر زندگیت هموار بشه و دیگه سختی ن ...

اسمات بدرد نخورن وقتی همه میگن اسمات بدرد نخوره و چرته قبول کن و بزار واسه بچهای بدبخت خودت بجای عقده ای بازی و توهین کردن

چقدر بی تربیتی معلومه کودکی سختی داشتی ، امیدوارم از الان به بعد مسیر زندگیت هموار بشه و دیگه سختی ن ...

اولین جوابی که به من دادی رو نگاه کن اونوقت میفهمی کی بچگی سختی داشته انگار تو طویله کتکش زدن همش🤣 توهین کنی ،بهت توهین میشه جوری که هرچقدر بخوای جمعش کنی جمع نشه

هرچقدر میخوای واق واق کن کسی جوابتو نمیده

فشار بقول😁

اولین جوابی که به من دادی رو نگاه کن اونوقت میفهمی کی بچگی سختی داشته انگار تو طویله کتکش زدن همش🤣 ...

تاپیک درباره ی پیشنهاد دادن اسم بود من نظرمو گفتم دلیلی نداره آدما بیان ریپلای کنن تربیت خانوادگیشونو به رخ بکشن .

اسی اگه میخوای بچت خودکشی کنه سوشیانس بزار 😐😂😂😂😂

تاپیک درباره ی اسم پیشنهاد دادن بوده منم نظرمو گفتم ، دلیلی نداره چون سلیقه ها متفاوته آدما بیان تربیت خانوادگیشون و کودکی سختشون رو به رخ بکشن .

اسمات بدرد نخورن وقتی همه میگن اسمات بدرد نخوره و چرته قبول کن و بزار واسه بچهای بدبخت خودت بجای عقد ...

مگه گفتم تو اسم بچه هاتو بزاری سوشیانس و یونا که ناراحت شدی ؟ مگه باید از تو اجازه بگیرم برای نظر دادن ؟ 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

من نظرمو گفتم تو مجبور نیستی دوست داشته باشی ، فضولو بردن جهنم گفت هیزمش تره

نظرت چرت بود وقتی نظر میدی باید منتظر انتقاد هم باشی

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

انتقاد با عقده گشایی فرق داره 🤠

عقل نداری راحتی باشه

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز