2821
2789

تاپیک میزنم منتشر نمیشه. ببخشید اسی

دوستان من بینی خودم خدادادی انگار طبیعی عمل شده یعنی قوس نداره کمی نوک افتاده. دکتر. رفتم گفت دماغت ب صورتت میاد حیفه عمل نکن گفتم چند در صد تغییر میکنم گفت جراحی ۱۰۰ درصد نیست که مورد رضایت باشه ی جوری حرف زد پشیمونم کرد. اینم بگم از بین ۱۰عمل کرده هاش ۳تاش خوب نبود. دوس دارم کارش بنظرتون پیشش عمل کنم این ریسک کنم??

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد سلیقه هامتفاوته آرتا رو که کار ندارم از یونا هم که بگذریم که اصلا مورد پسندم نیست خدایی سوشیانس ...

اینکه تو خوشت نمیاد از این اسامی دلیل نمیشه که بقیه هم باید بدشون بیاد . سوشیانس اسم بچه ی استادمه خیلی هم میپسندم ، مگه گفتم تو اسم بچتو بزاری یونا و سوشیانس که یه صفحه کامنت گذاشتی .

سوشیانت درستشه اشتباه گفتولی حتی سوشیانتم قشنگ نیست 🤣

سوشیانس اسم شناسنامه ای بچه ی استادمه ، چقدر زبون نفهمی که هی میگی سوشیانت درسته . ستیلا و ستیا هر دو اسامی درستی هستن ، دلارام و دلارا هم همین طور ولی آدمای زبون نفهم نمیفهمن

سوشیانس مگه سوشیهه یه اسمایی بزارید حداقل پیر شدنم بهشون بیاد پدربزرگ سوشیانس نمه ندیییی

مگه من گفتم تو اسم بچه هاتو بزاری سوشیانس و یونا ، به توچه که من چه اسامی ای پیشنهاد دادم به استارتر

سوشیانس اسم شناسنامه ای بچه ی استادمه ، چقدر زبون نفهمی که هی میگی سوشیانت درسته . ستیلا و ستیا هر د ...

خسته نشدی انقد جواب دادی؟ چقد بیکاری

انقدم فشار نخور واسه پوستت ضرر داره اسمای چرتتم واسه خودت نگه دار واسه بچه هات لازم میشه البته حیفه اسماشونو اینا نزاریا چون باعث خنده زیاد میشه واسه جامعه خوبه 🤭🤣

سوشیانس اسم شناسنامه ای بچه ی استادمه ، چقدر زبون نفهمی که هی میگی سوشیانت درسته . ستیلا و ستیا هر د ...

اونا اسم ادمن نه اسم ماشین 🤣 این اسمو بزار رو بچه هات چون بقیه میتونن سوارشون بشن آخه نه اسم یه مدل ماشین میتونه باشه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز