2821
2789
عنوان

تی وی وال

126 بازدید | 11 پست

سلام میخوام برا پشت تلویزیون تی وی وال بزنم.مبلام کرم طوسیه آشپزخونه سفید بنظرتون تی وی وال کرم قشنگ میشه؟ترموووال همونکه الوار باریک هستش بنظرتون بزنم یا قدیمی شده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم تی وی وال الان دیگه مدش رفته میز تی وی بگیرید

میز هم میگیرم یعنی کلا فقط میز ساده همون؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
والا تی وی والا از مد رفته

آره هر چی نگا میکنم مدلا قدیمی شدن نمیدونم چی بزنم

بله میز چوبی خوشگلی انتخاب کنید روی دیوار پشت میز هم می تونید کاغذ دیواری کنید

ممنون از نظرتون🙏🙏

خواهش میکنم انشاالله به سلامتی و دل خوش استفاده کنید

ممنون از لطفتون🙏🌺

تی وی وال قدیمی شده کاغذ دیواری هم قدیمیه میتونی پشت تی وی رو قاب بندی کنی یه میز تی وی قشنگ که سیم ...

ممنون عزیزم مرسی بابت راهنمایی و نظرت🥰

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز