2821
2789

خودم ادم لجباز زندگی بقیه ام

اونا باهام کنار میان چون عزیزم براشون

منم ب خوم فشاری برای تغییر نمیارمicon

| خانومای خوشگل همیشه درد معده رو دارن💅 | مثل گل لیلیومم؛درعین زیبایی بسیار سمی...🌗 من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 هیچکی به ی ورمم نیس حتی شما دوست عزیززز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لجشونو در میاریم

او انا بعرف طبع الرجال مثل المایه با غربال ابیکذب بل کل الاحوال صبح و ظهر و عشیه . احلی و اهزم خبریه جای ایمرهه اعلیه .الهون ابعمر ما خان مغرورو ذایب فیه.... فکرو صدقتو شوماگال گلو طیب ماشی الحال والی بتصدق رجال اخرته عصفوریه ...مغرور عقل اصغار اتغمضین انحاا وو بنهار انا لازم عدله بیه.......1405Zohal.

ببخشید نمیدونم نشه حرفش کنید یعنی چی

حذفش

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

در مواردی که داره حق شرعی و قانونیم پایمال میشه پافشاری میکنم .در بقیه موارد رهاش میکنم

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

وااای یه دکتره هست غریب پور اصلا همه ازش کلافی ان. انقدر لجباز و یکدنده هست. پول زیاد که از ما میگیره کو.ف.تش بشه ایشااله. هر چی پولم درمیاره میره برای بدبختی هاش. ماشینش تصادف کرد منو بچهای کادر دعاااا میکردیم دعااا که مر.ده. باشه،سالم سالم بود.همه ازش متتفرن

اینجوری که رنگ آرامش رو خودمون نمیبینیم

خب تنها راه مقابله همینه یا اگه سختت نیست باهاش کنار بیا

او انا بعرف طبع الرجال مثل المایه با غربال ابیکذب بل کل الاحوال صبح و ظهر و عشیه . احلی و اهزم خبریه جای ایمرهه اعلیه .الهون ابعمر ما خان مغرورو ذایب فیه.... فکرو صدقتو شوماگال گلو طیب ماشی الحال والی بتصدق رجال اخرته عصفوریه ...مغرور عقل اصغار اتغمضین انحاا وو بنهار انا لازم عدله بیه.......1405Zohal.

آدمی وجودنداره ک نتونم حذفش کنم اما اگه بخام تو زندگیم باشه قطعا نمیتونه با من لج کنه چون من صد برابر بدتر لج میکنم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز