2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببینید من دوساله با اکسم کات کردم چارماه باهاش بودم بخاطره بلاتکلیفیاش و سردشدنش به نواست من کات کردیم هر روزش پشیمون بودم که چرا اونی نبود که باید ما خیلی بهم میومدیم ولی تنها مشکلمون این بود که تو زمان خوبی باهم اشنا نشدیم اون تنش پر از زخم بود منم خسته از این که بخوام مرحم زخم کسی باشم که بعدش دوباره بزاره بره

زیرلفظی؟

| خانومای خوشگل همیشه درد معده رو دارن💅 | مثل گل لیلیومم؛درعین زیبایی بسیار سمی...🌗 من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 هیچکی به ی ورمم نیس حتی شما دوست عزیززز

تا دوسال نتونستم با کسی برم تو رابطه خواستما ولی هیچ حسی نداشتم شورو ذوقی که واسه اون داشتمو واسه هیچکس نداشتم تا چند ماه پیش به یه پسری برخوردم تو کوچمونه صبحا بخاطر مدرسه میدیدمش اولش فک میکردم اتفاقیه بعد دیدم نه خیلی داره تکرار میشه بعد فهمیدم از قصد تایم بیرون اومدنشو با من یکی کرده

اولین دیدارمون من تا از ساختمون اومدم بیرون اومدم یلحظه پشتمو ببینم یهو دیدم یه پسره اخمالو پشتمه منو میگید یه متر پریدم بالا اینم فهمید ترسیدم اخماش رفت کنار😂 روز بعد داشتم از خودم عکس میگرفتم نمیدونستم این پشتمه تو عکسم افتاد فک کرد دارم از اون عکس میگیرم عینه وحشیا از پشتم سبز شد خودشو انداخت رو من و عکسه رو دید من باز ترسیدم اومدم بهش فحش بدم دیگه ندادم

گوش میدید؟

روز بعد بعدازظهر دیدیم همو پنج دیقه داشتیم همو نگاه میکردیم بعد هرکی رفت تو ساختمونه خودش دوباره من با خواهرم بودم این سرش پایین بود خیلی جنتلمنه اصن به کسی نگاه نمیکنه منو ندید تا حرف زدم سرشو اورد بالا و دید این دوبار چون خواهرم باهام بود نمیتونست بیاد جلو بعد حسی هم که ازش میگیرم دقیقا همون حسیه که دوسال پیش با اکسم داشتم خیلی ازش خوشم اومده چون شبیه اکسمه نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشه این داستان چارماهه ادامه داره

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز