2777
2789
عنوان

جای بخیه

8243 بازدید | 12 پست

سلام

دخترم ۱۰سالش ۳سال پیش از روی تاب افتاد زیر لبش بخیه خورد دوبارم ترمیم کننده خارجی همون موقع ها براش گرفتیم زد ولی جاش همچنان هست چکار کنم جراحی پلاستیک ببرم کسی تجربه ای داره؟؟؟

منم صورتم جای بخیه هست دکترفت لیزر هم انجام بدی فقط۳۰ درصد بهترمیشه

بازم همون ۳۰ درصد هم خوبه چه لیزری انجام دادید پارسال بردمش دکتر پوشت میگفت لیزر برای سنش زوده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه پیشنهاد بران دارم امتحان کنم

کرم آتو محصول خوب

فوق العادس

ترمیم کننده قوی

از کرم های خارجی خیلی قوی تره

من روی جای سوختگی و جای زخم امتحان کردم عالی بوده

به نطرم تستش کن

حتما حتما هرکاری لازمه انجام بده تا خط بخیش از بین بره.اگه بیشتر از ۶ ماه گذشته بره یولیزر یا فرکس پرو کندلا . البته با مشورت پزشک .

جای بخیه عمل اپاندیس من از ۶ سالگی تا الان ک ۲۳ سالمه بخاطر کرم ترمیم کننده نزدن مامان بابام هنوز مونده و همه با تعجب به شکمم نگاه میکنن و خودمم هرسری حس بدی میگیرم . الانم میگن با حدود هشتاد نود میلیون خرج در حد ۳۰ ۴۰ درصد بهتر میشه

خدایا شکرت❤️

بازم همون ۳۰ درصد هم خوبه چه لیزری انجام دادید پارسال بردمش دکتر پوشت میگفت لیزر برای سنش زوده

ببین یه روش هست جراح پلاستیک ژل زیر پوست تزریق میکنه، پوست اضافه میاره اون جای بخیه که بد شده رو بر میدارن و با بخیه مخصوص میبندن هیچ اثر ازش نمیمونه وگرنه گذشت زمان و یا لیزر کامل اثرشو از بین میبره