2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 47 پست
چه راحت میگی بزن پایه داماداینم طرز فکر امروزه ما ایرانیان

وا خب پنج تا تیکه بزرگ به عهده داماده

تلویزیون یخچال لباسشویی فرش سرویس خواب

تا بوده همین بوده

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

همیشه تا بوده تلوزيون با داماد بودهحتی ۴۰ سال پیش هم میدونم اینطوری بودهاینکه شماها امروزه حتی حاضر ...

اینم نظر شماست

چه خوب چ بد

چ درست چ غلط

دیگه آقایون زیر این بار هزینه ها

نمیرن چون نمی تونند

و قید ازدواج زدن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا خب پنج تا تیکه بزرگ به عهده داماده تلویزیون یخچال لباسشویی فرش سرویس خوابتا بوده همین بوده

اینکه میگید (تا بوده همین بوده) احیانا وضعیت اقتصادی فعلی با قدیم درنظر نمیگیرید؟

باید متناسب با وسع مالی دوطرف تعیین بشه

مگه انسانا رباتن هرچی رسوم بوده انجام بدن؟ یکبار میخوان زندگی کنن ؛ بعد ببینن چندین دهه پیش کی چنین رسومی وضع کرده برن انجام بدن تشنج و فشار در زندگیشون ایجاد کنن؟

اینکه میگید (تا بوده همین بوده) احیانا وضعیت اقتصادی فعلی با قدیم درنظر نمیگیرید؟ باید متناسب با وس ...

حرص نخور هانی

شما برو کل جهیزیه رو خودت و پدرت به تنهایی بخرید

اتفاقا خیلی منصفانه داریم جلو میریم چون جهیزیه طبق قانون که برعهده مرده و زن اگه یه قاشق بیاره از لطفشه

ثانیا شرایط مالی و تورم رو بخوایم در نظر بگیریم که دیگه واقعا کل جهیزیه رو باید انداخت گردن اقایون چون همون وسایل اشپزخونه وبرقی و خرده ریزهایی که دختر میخره یک میلیارد حداقل درمیاد چرا باید باید چیزی که قانونا حق دختر نیست اول کاری یه میلیارد نقد خانواده دختر وسیله بخرن؟

پس همون پنج تیکه بزرگترین لطفه

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز