2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 47 پست

مثلا توستر هم همینطور اگر خونه خودتون استفاده نداری نخر چون مگه چقدر پیش میاد صبحونه نون تست استفاده کنی ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

زیادم هست

الان بر چه اساسی میگی کمه؟!؟!

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بجای توستر ماکروفر بخر چون فر داری اون دیگه نیاز نیست و یه خرد کن کوچیک خیلی نیازت میشه . گاهی برای یه جیز کوچولو نیاز نباشه غذاساز بیاری. چرخ گوشت هم اگر قصابی مطمئن ببری چندان نیاز نیست

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

همش خوبه

در کل بستگی به نیاز خودت داره مثلا من قهوه و.. زیاد میخورم به خاطر همین اسپرسو ساز گرفتم یا میوه خشک به عنوان تنقلات مصرف میکنیم پس دستگاه میوه خشک کن هم گرفتم

یه چیزی که نگرفتم و پشیمونم جارو رباتیک هست، خالم داره خیلی خوبه هم خودش جارو میزنه و هم طی میشکه، اگر به بودجت میخوره حتما بگیر

حس ششمی اگه پیاممو میبینی لطفا جواب بده😢استارتر ببخشید اینجا پرسیدممیشه بگی امیر فامیلیش شایگان به ...

خودت خندت نمیگیره به حرفات ؟ خرافات

حرفت و کاربریت بیوت جالبن!

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

پنکه هم بنظر لازم نیست بهرحال خونه ها کولر دارن ممکنه استفاده نشه اصلا

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خوبه مبارک باشه همه رو خودتون می خرید یا چند تاش با داماده ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بنظرم

چای ساز

پنکه

مولتی کوکر ، سالاد ساز

اینا اضافه س

همش خوبه در کل بستگی به نیاز خودت داره مثلا من قهوه و.. زیاد میخورم به خاطر همین اسپرسو ساز گرفتم یا ...

این جارو رباتیک ها یه چیزی خوندم درباره اش که میشه از راه دور کنترلشون کرد و موقعیت خونه و این چیزا رو به شرکت سازنده اش میفرسته...کلا یه جورایی انگار جاسوسن😂😂😂

هر چند همین الان این گوشی هامون هم دارن ازمون جاسوسی میکنن

❤️❤️❤️خدایا واقعا ممنونم ازت...هیچ وقت تنهام نذاشتی....امیدوارم منم بنده ی خوبی برات باشم.❤️❤️❤️

حالا دیگه خرید ولی یه مغازه میتونی بزنی راحت

جان؟

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز