2777
2789
عنوان

لنز طبی

64 بازدید | 7 پست

قیمتش چقدره؟تو یه تاپیکی حرفش بود میخوام ببینم گرونه یانه؟چشمو اذیت نمیکنه؟من چشمام یکم ضعیفه اگ  بذارم خوبه؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

باید بری چشم پزشکی معاینت کنه و بگی بجای عینک لنز واسم تجویز کن...

من همکلاسیم سزکلاس میزد چون از عینک متنفربود میگفت فرم بینیمو خراب میکنه...

ازصبح نیزد تاعصر ک کلاس تموم میشد اذیتشم نمیکرد اصلا خیلیم خوشگلش کرده بود

قیمتشم از پنجاه تومن هست تا ب بالا حتی یه تومنیشم هست..ب کیفیتش مربوطه

حاجت دلمو بگیرم؟   
باید بری چشم پزشکی معاینت کنه و بگی بجای عینک لنز واسم تجویز کن... من همکلاسیم سزکلاس میزد چون از ع ...

ممنونم ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 9 سال گذاشتم راضی بودم اگه لنز سافت میگیری که ژله ایه بهتره که رنگی بگیری چون از ترامپ و رنگ و طبیعی بودنش میشه به اصل بودنش پی برد بی رنگا رو نمیشه

لنز سافت رنگی برای من یک سال کار میکرد و خوب نگه میداشتم یک بار بدون رنگ خریدم به اسم امریکایی سر 3 ماه فاسد شد قیمتش نصف رنگی بود ولی کارکردش یک چهارم

چند ساله عمل کردم قیمتارو نمیدونم گلم

ولی لنز نگه داری میخواد از طرفی بزاری مشکل گودی زسر چشم و تغییر حالت اطراف چشم فشار روی بینی و... رو نداری

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من 9 سال گذاشتم راضی بودم اگه لنز سافت میگیری که ژله ایه بهتره که رنگی بگیری چون از ترامپ و رنگ و طب ...

اها مرسی باید برم چشم پزشکی برام بنویسه ولی گرون نمیخوام بشه 

منم چند سال لنز میزارم اوایل بدون رنگ میزاشتم ولی نگه داریش خیلی سخته نسبت به رنگی 

الان رنگی میزارم ۱۵۰ میخرم کره ای هست خیلی راحتم باهاش از صب میزارم تا شب ولی اصلا قرمز نمیشه چشمام

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘