2777
2789
عنوان

وابستگی

90 بازدید | 2 پست

وابستگی شدیدی به دوست پسرم دارم هر کاریم میکنه نمیتونم ازش دل بکنم.چند روزه بدون اینکه چیزی بگه رفته جوابم نمیده چند بارم کات کردیم میگه میترسم از ایندمون

چطوری اعتمادشو به دست بیارم؟!

اعتمادشو بدست بیاری؟

مگه اون دنبال اعتماده؟

ی چیزی میگه باور نکن

تو کتاب زنان زیرک نوشته بود اون نباید تورو بپذیره باید دیوانه وار تورو بخواد

اون بی خبر گذاشته رفته تو تلاش میکنی؟

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب بنظرم باید ازاین ادم دست بکشی اون رفته دنبال لیاقتش بهش فک نکن ارزششو نداره اگ میخاستت نمیرفت این واقعیتوبپذیر باهاش کناربیا دیگ بهش اجازه نده بیاد بااحساساتت بازی کنه برا احساسات و ارامشت ارزش قایل شو کات کن برا همیشه