2777
2789
عنوان

جدایی یا ادامه

284 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها دارم دیوونه میشم. ۳۶ سالمه بعد از کلی خواستگار رد کردن به خاطر کمال گراییم و خسته شدن از حرف زدن با این و اون با یکی عقد کردم ک همه ی معیارامو داشت .خیلی دوسش داشتم. ولی کنترلگره.حتی با خانوادمم بیرون میرم میگه اطلاع بده اطلاعم میدم اگه خوشش نیاد گیر میده قهر میکنه. میگه خونه داداشت نرو حتی با مامان بابا. خودم شاغلم شغلمم خوبه. همسرمم شرایط شغلی و مالی و .. ش خوبه . خسیسم هست. چندماهه عقد کردم هیچی جشن نداشتم. کادوهم خیلی ناچیز. موقع عصبانیت بی احترامی میکنه. از خانوادم خوشش نمیاد بی دلیل. بدبینه هر حرفی رو بد میگیره و قهر میکنه تاااااا وفتی نرم سمتش و اشتی کنیم. تو این چندماه عقد چندبن بار قهر طولانی کرده .باید کلا به حرفش گوش کنم ک باهام خوب باشه.هیچی بهم نمیگه میگه من صاحبتم من هر تصمیمی بگیرم همونو باید گوش کنی. به همه چی نظر میده همه چی. در حال جداییم. نمیاد حتی بابت اشتباهاتش عذرخواهی کنه. به شدت مغروره .مردسالارن خیلی . خانوادشم تربیتسون مردسالاریه میگن مرد هر چی میگه همونو گوش کن. از ایندم نگرانم و میترسم. از همه چی میترسم. خانوادم میگن ولش کن اصلا ادامه نده. نه تو رو حساب میکنه ن خانوادتو . چیکار کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای از این مرداست که همش قیافه ش تو همه

دور از جون زندگی رو برای آدم زهر میکنن تو خونه انگار پادشاه آدم نمیتونه نفس بکشه .نه تفریح خوش میگذره نه مهمونی

همیشه باید ترس ازش تو دل آدم باشه .هی باید قربون صدقه برن که از کوره در نره یوقت

خسیس هم که هست دیگه ورژنهاش کامل شد

بخدا دیدم که میگم .